Kasım 2019

Dergi

EVOS ANGELS KASIM SAYISI İLE KENDİ REKORUNU KIRMAYA HAZIRLANIYOR!

Kasım 2019 sayımız her sayı gibi gümbür gümbür içerikle sizlerle…

*Anneliği en güzel taşıyan bir isim kapak yıldızımız… Yıllardır Evos Angels ailesinden olan güzeller güzeli yüreği ile 7’den 70’e herkesin hayran kaldığı Zahide Yetiş oğlu Aras ile bizlerle oldu. Birde onu annelik duygusuyla dinledik. Kaçırılmayacak kareler ve röportajıyla sizlerin huzurunda…

*Ayın Diş Hekimi bölümümüzde Vien Denta Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinin başarılı diş hekimi Dt. Muhammet Emin Koca konuğumuz oldu. Diş hekimi korkusu, ağız sağlığı ve dahasını konuştuk. Diş sağlığınızla ilgili tüm tüyolar ve içerikleri kaçırmamanızı öneririz.

*Ayın Güzeli bölümümüzde güzeller güzeli bir isim sizlerle… Elisa ile modellik ve modelliğe günümüzdeki bakış açısını konuştuk. Bakalım model olmak o kadar kolay mı?

*Ozan Kaya son dönemde kendinden çok bahsedilen bir isim oldu. Yaptığı başarılı çalışmalarla birlikte sosyal medyada baya bir aktif halde. 2. Single çalışmasının tüyolarını aldık. Muhteşem karelerle kaçırılmayacak bir röportajla sizlerle…

*Yurt dışı seyahat yazarımız Pınar Başakıncı bu sayımızda Bali’de yeme içme rehberi oluşturdu. Bali’nin en tanınan Türk yazarı olan yazarımızın tüyolarına ve bilgilendirmelerine bayılacaksınız.

*Ünlü estetik ve güzellik uzmanı yazarımız Songül Güney Erzurumlu bu sayımızda Lazer ile dövme silme konusunu kaleme aldı. Yaptırmak isteyenler için tüm detayları okumanızı tavsiye ederiz.

*Ünlü eğitmen yazarımız Gülşah Şam Kasım sayımızda Enerji Vampirleri Her Yerde adlı yazısıyla sizlerle. Bizce bu tavsiyeleri kaçırmamanızı ve dikkate almanızı öneririz.

*Gezgin yazarlarımız Hatice & Ertan namı diğer Gezip Gelicez yeni sayımızda Driveyoyo ile İstanbul Rotasını kaleme aldı. Onlarla gezmiş kadar olacaksınız.

*Club Sporium bu sayımızda Değişim Zamanı adlı makalesiyle tüm okurlarımıza kaçırılmayacak önerilerde bulundu. Sizlerde Değişim Zamanı diyorsanız dikkatle okumanızı tavsiye ederiz.

*Yeni yazarlarımızdan olan Oktay Biber üstün görüşleri ve hissiyatıyla Fala İnanma Falsızda Kalma dedi. Kimlerle bu konuda hem fikiriz? Okudukça kendine bağlayan bir yazı dizesi sizlerle…

OKUMAK İÇİN EVOSLAYIN!
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.