Call of Duty: Black Ops 4 başlıyor

EvosTech

Call of Duty: Black Ops 4 başlıyor

Birçok oyuncu tarafından merakla beklenen Call of Duty: Black Ops 4, sonunda geliyor. Tamamen multiplayer oyuna odaklanancak olan Call of Duty: Black Ops 4, oyunun resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre 3 Ağustos'ta Beta sürecine başlıyor. İlk olarak 3 Ağustos tarihinde PlayStation 4 platformu için görücüye çıkacak olan Call of Duty: Black Ops 4, Xbox One ve PC'ye ise daha sonra girecek.

İlk olarak PlayStation 4 kullanıcılarına sunulacak olan Call of Duty: Black Ops 4, 10 Ağustos tarihinde Xbox One, 11 Ağustos'ta ise PC kullanıcılarına açılacak.

Elbette Beta sürümüne sahip olabilmek için oyunu ön sipariş yoluyla almanız gerekiyor.

The Call of Duty: #BlackOps4 Multiplayer Beta arrives in early August. The first of two betas dropping this summer, with the Blackout beta coming this September.

Full details here: https://t.co/UzOmLGo5A9 pic.twitter.com/ayfbyVPCnP

— Call of Duty (@CallofDuty) 13 Temmuz 2018

Call of Duty: Black Ops 4 Beta sürümünde; Domination, Hardpoint, Search & Destroy ve Team DeathMatch de dahil olmak üzere, daha önce gösterilmeyen 2 tane daha harita ile beraber toplamda 6 harita sunulacak. Ayrıca seriye Battle Royale benzeri bir mod olan Blackout modu da gelecek. Bu mod, Beta sürümünden daha sonra yayınlanacak.

Call of Duty: Black Ops 4'ün resmi olarak 12 Ekim 2018'de tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Önceki Haber"Surface Andromeda" Kampanyası İşe Yaradı Sonraki HaberABD, ZTE üzerindeki yasağını kaldırdı...
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.