Canlı: Galaxy Note 9 tanıtımı

EvosTech

Canlı: Galaxy Note 9 tanıtımı

Bugün 18:09Bugün 18:07"Dünyanın en güçlü mobil cihazının yeni sürümünü tanıtmaktan heyecan duyuyorum."Bugün 18:05DJ Koh sahnede ve Galaxy Note serisinin geçmişini anlatıyor.Bugün 18:02Bugün 18:01Tanıtım başlıyor...Bugün 18:00S Pen'in bluetooth işleviye geleceğini duyduk, ancak bunun tam olarak ne işe yarayacağını birazdan öğreneceğiz.Bugün 17:59Galaxy Note 9'un daha büyük, 4.000mAh'lik bir pille gelmesi bekleniyor.Bugün 17:53Etkinliğin başlamasına 10 dakikadan az bir zaman kaldı; tanıtım salonu hızla doluyor.

Samsung'un amiral gemisi Galaxy Note 9'un tanıtımı, yaklaşık yarım saat sonra başlıyor. Yeni Note'un nasıl olacağını sızıntılar sayesinde büyük oranda öğrendik. Şimdiye kadar gelen bilgiler, telefonun Note 8'e benzer bir tasarım sunacağını söylüyor. Ancak Samsung, ilk bakışta görünmeyen birçok değişiklik yapmış da olabilir.

En önemli değişikliklerin başında Bluetooth destekli S Pen geliyor. Kalem, bu sayede telefonun belirli işlevlerini ekrana dokunmadan kontrol etmenizi sağlıyor ve iddiaya göre kalemin menzili, birkaç milimetreden 10 metreye uzuyor. Bunun yanında Note 9'un daha güçlü bir pille gelmesi bekleniyor.

Samsung'un New York'taki etkinliği, Türkiye saatiyle 18:00'de başlıyor. Bu sayfada kalın, canlı anlatımımızla etkinliği dakikası dakikasına takip edin.

Önceki HaberOpera'ya Kripto Para Cizdanı Erişimi Geliyor!  
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.