Girişim zirvesi başlıyor

EvosTech

Girişim zirvesi başlıyor

Türkiye'nin startup/teknoloji girişimleri için bölgesel bir merkez olma hedefine yönelik önemli bir adım olan Take-Off Uluslararası Girişim Zirvesi, Türk girişimciler ve yatırımcılarla birlikte, uluslararası teknoloji girişimlerini ve yatırımcılarını biraraya getiriyor. Take-Off, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi tarafından, Hackquarters ve  İslam Konferansı Diyalog ve İşbirliği Gençlik Forumu desteğiyle düzenleniyor.

Beş farklı alanda başvuruların kabul edildiği Take-Off kapsamında, başvuru sonrasında katılmaya hak kazanan teknoloji girişimleri, kendi kategorilerinde yer alan diğer girişimlerle yarışacak. Enerji ve Çevre Teknolojileri; Sağlık; Lojistik, Uzay Teknolojileri ve Savunma; Eğitim Teknolojileri ve Tarım ve Gıda Teknolojileri alanlarında her kategoride 40 girişim olmak üzere toplam 200 girişim katılmaya hak kazanacak.

Take-Off Uluslararası Girişim Zirvesi sonucunda, en başarılı 15 yabancı girişim 1 yıl boyunca İstanbul'da ücretsiz ofis desteğinin; en başarılı 10 Türk girişim ise 1 hafta boyunca Silikon Vadisi'nde StarCamp eğitimi ödülünün sahibi olacak.

Önceki HaberAMD Ryzen Threadripper 2990WX'ten 6GHz Rekoru! Sonraki Haberİşte İnteraktif Video Bazlı Simülasyon Uygulaması
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.