Google Pixel 3 Lite XL sızdı

EvosTech

Google Pixel 3 Lite XL sızdı

Google, Pixel 3 ve Pixel 3 XL modellerini geçtiğimiz ekim ayında tanıtmıştı. Şimdi de bu aileye "Lite" modeller katma düşüncesinde olan şirket, böylece ilk "Lite" modeline de kavuşacak. Pixel ailesinin ilk Lite modeli olacak olan Pixel 3 Lite XL, ilk görüntüleriyle kendini ele vermiş. Ortaya çıkan YouTube görüntüleri ve hakkında diğer detaylarla ilk intibayı oluşturan Pixel 3 Lite XL, görünüşe göre herhangi bir çentik barındırmayacak.

İpucu: İnternet’te iz bırakmadan nasıl dolaşılır?

İddiaya göre Pixel 3 Lite XL, 6 inç büyüklüğünde bir ekranın sahibi olacak. 2220x1080 piksel çözünürlüğünde olacak olan ekranı Pixel 3 XL ile kıyasladığımızda, her iki anlamda da daraldığını görüyoruz. Pixel 3 XL'ın ekranı 6.3 inç boyutunda ve 2960x1440 piksel çözünürlüğündeydi. Böylece "Lite" model sıfatını yerine getirecek olan Pixel 3 Lite XL, ayrıca teknik kadrosuyla da buna uygun ölçüde şekillenecek.

Pixel 3 Lite XL, Snapdragon 670 işlemci, 4 GB RAM ve 32 GB hafıza özelliklerine sahip olacak. Ayrıca 12 MP arka kamera ve 8 MP ön kameranın yer alacağı telefonda, bir kulaklık girişi de bulunacak.

Bu arada görüntülerde yalnızca Pixel 3 XL Lite değil, Pixel 3 Lite modeli de görünüyor. Pixel 3 Lite'ın da 5.5 inç ekranla geleceği iddia ediliyor. Bahsi geçen görüntüleri, hemen yukarıdaki videoda bulabilirsiniz.

Önceki HaberSony Xperia XZ4'ten Yeni Sızıntı! Sonraki HaberEdge Chrome Eklentilerini Destekleyecek
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.