Tam dayanıklı tablet tanıtıldı!

EvosTech

Getac'ın popüler A140 G1 modelinin kendini kanıtlamış üstün özelliklerini daha da geliştiren Getac, A140 G2 ile bambaşka sektörlerdeki profesyonellere zorlu egzersiz ortamlarında güvenebilecekleri enerjik ve çok yönlü bir tablet deneyimi sunuyor.

Getac'ın popüler A140 G1 modelinin kendini kanıtlamış üstün özelliklerini daha da geliştiren Getac, A140 G2 ile bambaşka sektörlerdeki profesyonellere zorlu egzersiz ortamlarında güvenebilecekleri enerjik ve çok yönlü bir tablet deneyimi sunuyor. Mucizevi işlemci gücüyle performans düşüşü veya kilitlenme sorunu yaşamadan aynı anda öyle çok uygulamayı çalıştırabilen A140 G2, Getac'ın tablet serisindeki en büyük ekranı 14 inçlik Lumibond 2.0 ekran ve entegre UHD grafikler bir uçtan bir uca kaydırma hareketlerine lüzum kalmadan bütün bilgilerin tek bir ekranda enine boyuna görülebilmesine olanak sağlıyor. EKSEN-STD 810H ve IP65 sertifikalarına da sahip olan Getac A140 G2, 1.2 metre yükseklikten düşmeye, istikrarsız dökülmelerine, titreşime, toza ve öteki dış etkenlere karşısında dayanıklılığa sahip. -29°C ila 63°C  sıcaklıklar arasındaki çalışabilen A140 G2 tablet profesyonellerin karşılaşabileceği tüm güç koşullarda fonksiyonel bir dilekçe sunuyor.

Acil Durumlar Çalışanları için Güvenilir Teknoloji

Sağlam tasarımı, 4G LTE/Wi-Fi/Bluetooth bağlantısı ve sektör lideri işlemci gücüyle Getac A140 G2, acil şart çalışanları için Mobil Data Terminali (MDT) olarak da kullanılabiliyor. İtfaiyecilerin Sahaya Özgü Tehlike Bilgileri'ni gönderip almasına, müdahale planlarını doğrulatmasına ve aracısız olarak durum mahallinden kimyasal bilgi kontrolüne imkan karşılayan A140 G2, hemen olan koşul ile tüm takım üyelerinin güvenliğini tedarik ediyor.

Getac A140 G2'nin büyük dokunmatik ekranı yağmur aşağı da sürekli çalışıyor. bununla beraber eldivenle de kullanılabilen tam dayanıklı model, en zorlu acele şart senaryolarında bile kullanıcılarına kusursuz bir işletim performansı sunuyor.

İmalat Sektöründeki Dijital Dönüşüme Takviye

İmalat sektöründe dünyanın önde gelen firmaları göre seçim edilen ve üretim süreçlerinin dijitalleştirilmesinde kullanıcıların güvendiği bir model olan Getac A140 G1'in halefi A140 G2 operasyonlardaki dijital dönüşümü sorunsuz bir şekilde tamamlamak isteyen firmalar için eşsiz bir seçim sunuyor. Gelişmiş işlemci gücü ve sunduğu derin işlevselliğin yanı sıra sağlam ve hafif form özellikleriyle çalışanların tesis genelindeki karmaşık görevleri kolayca gerçekleştirebilmelerini karşılayan  A140 G2, bireysel üretkenliği ve genel operasyonel verimliliği de artırıyor.

Getac göre üç yıllık sunulan ve kaza sonucu oluşan hasarları da standart olarak kapsayan tam garantisiyle A140 G2, kullanıcılarına memnuniyetle çalışabilme güvenini kazandırıyor. Kullanıma hazır yapılandırılmış olarak sunulan cihazlar hem bambaşka sektördeki özel uygulamalara ve kullanıcı gruplarının ihtiyaçlarına uygun olarak yazılım, aksesuar ve profesyonel hizmetleri de kapsayan Getac Select™ programıyla birlikte geliyor. A140 G2'nin de bir parçası olduğu Getac Select™ programı sektörlere özgü çözümleri, kullanıcılarından gelen olumlu geri bildirimlerle ve Getac'ın varlıklı deneyimiyle geliştiriyor. Böylelikle en avantajlı mahsul ve hizmetler tek bir pakette A140 G2 kullanıcılarına sunulabiliyor.

Global Satış ve İş Geliştirme Merkezi Başkan Yardımcısı Rowina Lee, yeni A140 G2 modeliyle ilgili; "Getac olarak müşterilerimize minimum kendileri değin gayretli ürünler ve çözümler yaratmayı hedefliyoruz. En gelişmiş data işlem teknolojilerini kullanan A140 G2, büyük veya ufak bütün zorluklara ve durumlara uygun olarak son derece yetenekli ve çok yönlü bir tablet." açıklamasında bulundu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.