AKP'li Bülent Turan Ayasofya İmamına Tepki Gösterdi: 'Sürekli Polemik İçinde Olmanız Üzüyor'

Genel

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Ayasofya Camii Baş İmamı Mehmet Boynukalın'ın yaptığı açıklamalara ilişkin olarak "Ayasofya'nın açılışı gibi tarihi bir meydan okumayı gölgede bırakacak bir tavırla sürekli polemiklerin içinde olmanız Ayasofya için bedel ödeyen her.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Ayasofya Camii Baş İmamı Mehmet Boynukalın'ın yaptığı açıklamalara ilişkin olarak "Ayasofya'nın açılışı gibi tarihi bir meydan okumayı gölgede bırakacak bir tavırla sürekli polemiklerin içinde olmanız Ayasofya için bedel ödeyen herkesi üzmekte!" ifadelerini kullandı.


Sosyal medya Twitter üzerinden bir açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Ayasofya Camii imamı Mehmet Boynukalın'a tepkisini dile getirdi.

Turan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Sayın M.Boynukalın Ayasofya'nın açılışı gibi tarihi bir meydan okumayı gölgede bırakacak bir tavırla sürekli polemiklerin içinde olmanız Ayasofya için bedel ödeyen herkesi üzmekte! Bir siyasi değil, kardeşiniz olarak bu mecrada/usulle olmanızın kimseye faydası olmadığı kanaatindeyim"

Ayasofya imamı Boynukalın, gündeme dair açıklamalarıyla tepki toplamıştı

Hayali 'Düşman' Akımına Ayasofya İmamı da Katıldı: 'Ekonomik Savaş, Sabır, Yedi Düvel...' - Ayasofya İmamı AKP'nin Etiketinden 'Kadını' Sildi - Ayasofya Baş İmamından Yeni Anayasa Çağrısı: 'Devletin Dini İslam Olsun' - Ayasofya İmamı Boynukalın'dan 'Kadın Cinayetleri' Açıklaması: 'Sloganik Medya Propagandası'
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.