'Aşılıyım' Skandalının Ardından... İsviçre'nin Tanıtım Filmi Sosyal Medyanın Gündeminde

Genel

"Enjoy, I'm vaccinated" skandalının ardından sosyal medya, Robert De Niro ile Roger Federer'in oynadığı İsviçre'nin tanıtım filmini konuşuyor.  Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın sosyal medyada yayınladığı Türkiye'nin yaz sezonu tanıtım videosu gelen yoğun tepkiler üzerine y.

"Enjoy, I'm vaccinated" skandalının ardından sosyal medya, Robert De Niro ile Roger Federer'in oynadığı İsviçre'nin tanıtım filmini konuşuyor. 
Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın sosyal medyada yayınladığı Türkiye'nin yaz sezonu tanıtım videosu gelen yoğun tepkiler üzerine yayından kaldırılmıştı.

Videoda "Enjoy, I'm vaccinated" (Siz eğlenin, ben aşı oldum) sloganı ile turizm çalışanlarının "aşılıyım" baskılı maske takacağına dair görüntüler yer alıyordu.

Detaylar için

Muhalefetin Sert Tepki Gösterdiği 'Aşılandım' Videosu Yayından Kaldırıldı! -

Skandala tepkiler sürerken Gazeteci Nevşin Mengü, İsviçre'nin reklam filmini "İsviçre çıtayı yok yukarı taşımış" notuyla paylaştı.


Robert De Niro ve Roger Federer'in yer aldığı 'No Drama' adındaki reklam YouTube'da 10 günde 23 milyondan fazla izlendi

Robert De Niro ve Roger Federer'in yer aldığı 'No Drama' adındaki reklam YouTube'da 10 günde 23 milyondan fazla izlendi Robert De Niro ve Roger Federer'in yer aldığı 'No Drama' adındaki reklam YouTube'da 10 günde 23 milyondan fazla izlendi

'No Drama' ile 'Enjoy, I'm vaccinated'ı karşılaştıran sosyal medya kullanıcılarının tepkileri











Bunlar da ilginizi çekebilir

Fahrettin Altun'dan 'Erken Seçim' Çağrısı Yapan Kılıçdaroğlu'na: 'Kudüs Kan Ağlıyor' - 'Tam Kapanma' Manzaraları: Trabzon'da İzinli, Mesafesiz, 2 Bin Kişilik Yürüyüş - Erdoğan'ın 'Helallik' İstemesine CHP ve İYİ Parti'den Tepki: 'Getir Sandığı Helalleşelim'
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.