Çırağı Palangaya Astığı İleri Sürülen 2 Kardeşe 36'şar Yıla Kadar Hapis İstemi

Genel

Konya'da, 15 yaşındaki çırağını, palangaya bağlayıp, tavana astığı iddia edilen iş yeri sahibi ve ağabeyi hakkında 'çocuğa eziyet ve hürriyeti yoksun kılma' suçlarından 11 yıldan 36'şar yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Çırak E.A.Y.'yi palangaya bağlayıp.

Konya'da, 15 yaşındaki çırağını, palangaya bağlayıp, tavana astığı iddia edilen iş yeri sahibi ve ağabeyi hakkında 'çocuğa eziyet ve hürriyeti yoksun kılma' suçlarından 11 yıldan 36'şar yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.


Çırak E.A.Y.'yi palangaya bağlayıp, tavana astığı iddiasıyla adli kontrolle serbest bırakılan kardeşler Murat C. ve Mehmet C. hakkında Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından iddianame hazırlandı.

'Çocuğa eziyet ve hürriyeti yoksun kılma' suçlarından dava açıldı


Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen iddianamede 'çocuğa eziyet ve hürriyeti yoksun kılma' suçlarından iki kardeşe 11 yıldan 36’şar yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Neler yaşanmıştı?

Konya'da İşkence İddiası: İş Yeri Sahibi 15 Yaşındaki Çırağını Palangaya Astı, Ağabeyini Darp Etti - Çırağını Palangaya Asıp İşkence Etmişti: Adli Kontrol Şartıyla Serbest Bırakıldı
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.