Dışişleri Bakanları Moskova'ya Gitti: Azerbaycan ve Ermenistan'dan Karabağ Görüşmesi

Genel

Dağlık Karabağ'da Azerbaycan ordusu ve Ermeni milisler arasında 27 Eylül'de başlayan çatışmalar sürerken Azerbaycan ve Ermenistan dışişleri bakanları Moskova'da bir araya geldi. Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ve Ermeni mevkidaşı Zohrab Mnatsakanyan, Rusya Devlet Baş.

Dağlık Karabağ'da Azerbaycan ordusu ve Ermeni milisler arasında 27 Eylül'de başlayan çatışmalar sürerken Azerbaycan ve Ermenistan dışişleri bakanları Moskova'da bir araya geldi.


Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ve Ermeni mevkidaşı Zohrab Mnatsakanyan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in daveti üzerine gittikleri Moskova'da bir görüşme gerçekleştirdi. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un ev sahipliğinde gerçekleşen görüşmeye dair ayrıntı verilmedi.Rusya Dışişleri Bakanlığı görüşmeyle ilgili bir fotoğraf paylaştı:

Aliyev 'Son şansları' demişti


Moskova’daki üçlü görüşme ile neredeyse eş zamanlı olarak Azerbaycan Devlet Başkanı İlham Aliyev ulusa seslenişte, Erivan’a müzakere formatına geri dönmek ve askerlerini Karabağ’dan çekmek için son şans verdiklerini söyledi.

Detaylar

İlham Aliyev: 'Biz Kan Dökülmesin İstiyoruz, Çıkın Bizim Topraklarımızdan' DW Türkçe ve AA
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.