Doğaya Saygılı Malzemelerden Üretilen Benzersiz Tasarımlarıyla 'artnivo design store' Yayında!

Genel

artnivo design store sizlerle! Fazla özel markaların modern tasarımları artnivodesign.com sitesinde bir araya geliyor.

artnivo design store sizlerle! Fazla özel markaların modern tasarımları artnivodesign.com sitesinde bir araya geliyor.

Çevrimiçi bir sanat platformu olan artnivo ile tanışın!


Modern sanat eserlerinin galeri mekanından çıkıp daha geniş kitlelere ulaşmasını karşılamak için 2013 yılında kurulduğundan bu yanlamasına çevrim içi bir sanat platformu olarak çalışmalarını sürdürmeye aralıksız artnivo, bu alandaki 7 yıllık sürecinden sonradan Haziran 2020 itibariyle de tasarım kategorisi oluşturarak yeni bir alana adım atıyor.

En Ince Ayrıntısına Kadar sürdürülebilir malzemelerden üretilen özgün tasarımlar sizlerle!


artnivo design store ismiyle kurulan bu bölge, tasarımlarını sürdürülebilir kaynaklardan elde eden, bilinçli tüketimi destekleyen, doğaya saygılı markaları bir araya getirmektedir.

artnivo ürünleri dikkatli bir üretim sürecinden geçer.


Yüksek kalitedeki el işi ürünlerde bütün imal süreci saydam ve özenlidir. artnivo ekibi tarafından dikkatle seçilen markalar, tasarımlarını sanat yaklaşımıyla gerçekleştirmektedirler.

Sadece tüketiciler için değil tasarımcılar için de yardımsever bir platform!


Ayrıca artnivo design store, çağdaş tasarımcılar haricinde sanatçıların da tasarım amaçlı ürettiği ürünlerine yer vererek, günümüz sanatçıları için de bir saha oluşturmayı amaçlamaktadır.

artnivo, yeni markalarla çalışarak tüketicileri özgün tasarımlarla tanıştırır.


Çalışmalarına; Müü, Burcu Sülek Contemporary Jewelry, B-aşka, Aisegul Telli Jewelry, Giyi, Açlık Tuna ve Hazine Atelier gibi isimlerle başlayan artnivo design store, sınırlı sayıdaki özel tasarımlara odaklanan yeni markaları bünyesine katacaktır. Özenle kurgulanan bir üretim sürecinden geçen özgün tasarımlara buradan ulaşabilirsiniz. Instagram sayfalarına da buraya tıklayarak göz atabilirsiniz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.