Erdoğan'ın 'Helallik' İstemesine CHP ve İYİ Parti'den Tepki: 'Getir Sandığı Helalleşelim'

Genel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın pandemide zora düşen vatandaşlardan "helallik" istemesine Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu'ndan tepki geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın pandemide zora düşen vatandaşlardan "helallik" istemesine Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu'ndan tepki geldi. Her iki lider de seçim çağrısı yaptı.

Erdoğan'ın helallik istemesi sosyal medyada gündem olurken #HelalEtmiyorum etiketi Twitter gündeminde ilk sıraya kadar yükseldi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP teşkilatlarıyla video konferans yöntemiyle bayramlaşırken, "Kısıtlamalardan etkilenen esnaflarımızın bir kısmı ile turizm sektörümüze de bu zor dönemde ayakta kalabilmeleri için her türlü desteği vermenin gayreti içerisindeyiz. Buna rağmen sıkıntıya düşen insanlarımız, esnafımız, çalışanımız olduysa hepsinden helallik istiyoruz" dedi. Erdoğan'ın bu sözlerinin ardından Twitter’da #HelalEtmiyorum etiketi altında 60 binden fazla paylaşım yapıldı

Bakınız

Erdoğan'ın Sıkıntıya Düşen Vatandaşlardan Helallik İstemesi Sosyal Medyada Tepki Çekti -

Akşener'den Erdoğan'a: Getir sandığı helalleşelim


Erdoğan'ın "helallik" istemesine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de tepki gösterdi:"Sayın Erdoğan, sen unutmuş olabilirsin ama, siyasetçi milletiyle kürsülerde değil, sandıkta helalleşir. Madem helalleşmek istiyorsun, korkma, getir sandığı helalleşelim. Zor durumdaki çiftçiyle, esnafla, işsiz gençle helalleşelim. Milletimizin kutlu iradesiyle helalleşelim." 

Kılıçdaroğlu: Türkiye için erken seçim çağrısı yapıyorum


Twitter'dan Erdoğan'ı eleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da “Helalleşelim kesinlikle. Türkiye için erken seçim çağrısı yapıyorum. Seçim! Hemen!" dedi.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Erdoğan 'Normalleşme' Tarihini Açıkladı - Temiz Enerjinin Temeli Kirli mi? 'Küresel Güneş Paneli Üretimi, Zorla Çalıştırılan Uygurlara Dayanıyor' - Avusturya Federal Başbakanlık Binasına İsrail Bayrağı Çekildi
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.