İlk Moderatörlük Teklifini Yapan Didem Arslan Yılmaz'dan Sitem: 'Bu Süreçte Dost Görünen İkiyüzlüleri Tanıdım'

Genel

Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım'ın ortak yayını için çağrı yapan ve programın moderatörü olmak isteyen gazeteci Didem Arslan Yılmaz, bugün İsmail Küçükkaya'nın moderatör yapacağının açıklanmasının sitem etti.

Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım'ın ortak yayını için çağrı yapan ve programın moderatörü olmak isteyen gazeteci Didem Arslan Yılmaz, bugün İsmail Küçükkaya'nın moderatör yapacağının açıklanmasının sitem etti. Yılmaz, "Bu süreçte tek kazancım, dost görünen ikiyüzlüleri tanımak oldu" dedi. Arslan ayrıca, kendisine destek olan kadın gazetecilere de teşekkür etti. CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı İmamoğlu’yla AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir adayı Binali Yıldırım arasında 16 Haziran’da yapılacağı netleşen ortak yayınla ilgili açıklamalar yapılmaya devam ediyor. Moderatörün İsmail Küçükkaya Olacağı Açıklandı: Yıldırım-İmamoğlu Ortak Yayını 16 Haziran'da Yapılacak -

Didem Arslan teklifi böyle etmişti

Didem Arslan teklifi böyle etmişti Didem Arslan teklifi böyle etmişti Ortak yayının çağrısını yapan ve moderatör olmak isteyen gazeteci Didem Arslan Yılmaz konuya ilişkin Twitter hesabından açıklama yaptı.

Arslan'ın açıklaması şu şekilde:

"Bu süreçteki tanıklıklarımı kitabımda okuyacaksınız"

"İsmail Küçükkaya’nın en iyi şekilde yöneteceğine inanıyorum"

"Kadın meslektaşlarıma gösterdikleri destek için çok teşekkür ediyorum"

Sosyal medyadan da Didem Arslan'ın bu çıkışını destekleyen yorumlar paylaşıldı...

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.