Kadın Cinayetleri Durmuyor: Ayşegül Aktürk Reddettiği Komşusu Kadar Evinin Önünde Öldürüldü

Genel

Bayan cinayetlerine bugün maalesef bir yenisi eklendi.

Bayan cinayetlerine bugün maalesef bir yenisi eklendi. İstanbul Maltepe'de 22 yaşındaki bir birey, 36 yaşındaki iki çocuk annesi Ayşegül Aktürk'ü öldürdü. 

İşe gitmek için evinden çıktığı sırada yolu kesildi


DHA'nın aktardığı bilgiye göre İstanbul'un Maltepe ilçesinde yaşayan, eşinden boşanmış ve iki çocuk annesi 36 yaşındaki Ayşegül Aktürk, sabah işe gitmek için evinden çıktığında 22 yaşındaki komşusu Muharrem E. kadar yolu kesildi.Bir hastanede idari bölümde çalışan Ayşegül Aktürk'le aynı mahallede oturan ve kendisine alaka duyan, ancak karşılık alamayan Muharrem E. bıçakla Aktürk'ün yolunu kesti. Çıkan kavga sonucunda Muharrem E., Ayşegül Aktürk'e bıçakla saldırdı.

Bütün müdahalelere karşın kurtarılamadı


Muharrem E.'nin bıçaklı saldırısı sonucunda kanlar içinde yere yığılan Ayşegül Aktürk, ağır yaralandı.Olayın sesini duyan Muharrem E.'nin iki kardeşi, altında inerek saldırganla Ayşegül Aktürk'ün arasına girmek istedi fakat onlar da bıçakla yaralandı.Muharrem E. sonradan bıçakla kendini de ağır bir şekilde yaraladı. Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Aktürk, ne eyvah ki bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kendini yaralayan Muharrem E. ameliyata alındı


Olayın peşinde polis ve sıhhat ekipleri olay yerine geldi. Ellerinden yaralanan zanlının 2 kardeşinin ciddi bir tehlikesi olmadığı öğrenildi.Aktürk'ü öldürdükten sonradan kendini yaralayan Muharrem E. ise ameliyata alındı.

'Melek gibi bir kadındı'


Olayın görgü tanıklarından mahalle sakini Hülya Kalaycı, şunları söyledi:
"Koronavirüs nedeniyle kesintisiz haberleşirdik, kadın sağlık çalışanı. bir bayan, melek gibi. 'Gel aşağıya oturalım' diyordum, 'hastanede çalışıyorum gelemem' diyordu. böylece namuslu ve ahlaklı bir kadındı. Diğeri de benim komşum. Ayşegül hanıma aleyhinde platonik bir sevdaya tutulmuş. O da karşılık vermeyince bu olay olmuş. Önce kadını bıçaklıyor sonra kendini ve araya girmeye çalışan kardeşlerini bıçaklıyor. Hatta kadın iş arkadaşlarına da söylemiş burada bir genç var, ben bundan kurtulamıyorum. Burada gideceğim diye söylemiş" diye konuştu. İş arkadaşı Mustafa Akkaya, "Şeker gibi bir kadındı 2 çocuğu vardı. Hastanede çalışıyordu evden çıkarken bıçaklamış"
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.