Keçiören'de Sağlık Çalışanlarına Saldıran 5 Kişi İçin İstenen Ceza Belli Oldu

Genel

Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 21 Eylül 2020'de olay çıkaran 5 kişiye 8 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık çalışanlarına yönelik saldırıyla ilgili soruşturma tamamlandı. 5 kişi ha.

Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 21 Eylül 2020'de olay çıkaran 5 kişiye 8 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.


Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık çalışanlarına yönelik saldırıyla ilgili soruşturma tamamlandı. 5 kişi hakkında ‘görevi yaptırmamak için direnme’ ve ‘kamu malına zarar vermek’ suçlarından 8 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Ne olmuştu?


Geçtiğimiz ay hastaneye getirilen yaralılardan birinin hayatını kaybettiği haberi üzerine hasta yakınları hastane acilindeki sağlık çalışanlarına saldırmıştı.Sağlık çalışanlarının kendilerini bir bölüme kapattığı ve kapıyı tutmaya çalıştığı görüntüler paylaşılmıştı.Sağlıkçılar polis ekiplerinin gelmesiyle birlikte bulundukları alandan çıkabilmişti.Yaşananlar sonrası 5 kişi gözaltına alınmış ve soruşturma başlatılmıştı.

Detaylar

Sağlık Çalışanları Yine Saldırıya Uğradı: Kapıya Barikat Kurup Kendilerini Korumaya Çalıştılar
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.