Kovid-19 Aşısıyla Alay Eden Eden Adam Koronavirüsten Öldü

Genel

ABD'de aşı karşıtı paylaşımlarda bulunan 34 yaşındaki Stephen Harmon adındaki adam koronavirüsten öldü.  Los Angeles kentine yaşayan Stephen Harmon, Twitter ve Instagram hesaplarından yaptığı aşı karşıtı paylaşımlarla dikkat çekiyordu.

ABD'de aşı karşıtı paylaşımlarda bulunan 34 yaşındaki Stephen Harmon adındaki adam koronavirüsten öldü. 


Los Angeles kentine yaşayan Stephen Harmon, Twitter ve Instagram hesaplarından yaptığı aşı karşıtı paylaşımlarla dikkat çekiyordu.

Harmon, 3 Haziran’da Twitter hesabından paylaştığı bir mesajda "99 tane sorunum var ama aşı bunlardan biri değil" demişti.

"Ne zaman uyanacağımı bilmiyorum, lütfen dua edin"


Virüse yakalandıktan sonra tedavi sürecini de Instagram'dan fotoğraflarla paylaşan Harmon, ölümünden üç gün önceki mesajında "Eğer aptal solunum cihazınız yerine beni Tanrı'nın iyileştireceğine inancınız yoksa, o zaman benim yoğun bakım odamdan gidin. Burada korkuya veya inançsızlığa yer yok!" demişti.Harmon, çarşamba günü attığı son mesajında  "Bununla olabildiğince savaştım ancak şu anda kritik bir duruma geldi. Entübe olacağım. Ne zaman uyanacağım bilmiyorum, benim için dua edin” ifadesini kullanmıştı.Harmon'ın ölümünü, bağlı olduğu Hillsong Büyük Kilisesi duyururken yaptığı aşı karşıtı yorumlar ise sosyal medyada eleştirilerek paylaşılmaya başlandı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.