Melih Bulu'dan Akla Ziyan Sözler: 'Bir Çatışmada Roketimiz Gitse, Bir Gemiye Vursa ve Herkes de Görse'

Genel

Boğaziçi Üniversitesi öğrenci ve öğretim üyelerinin istifasını istediği Prof.

Boğaziçi Üniversitesi öğrenci ve öğretim üyelerinin istifasını istediği Prof. Dr. Melih Bulu'nun Doğu Akdeniz'deki gerilimle ilgili "Mesela bir ufak çatışmada bizim bir roketimiz gitse bir gemiye vursa, herkes de görse" ifadeleri sosyal medyada gündem oldu.
Tvnet kanalında Akdeniz'deki güç mücadelesinin konuşulduğu bir programa konuk olan Melih Bulu, "Yeni Türkiye'nin gücünün ne olduğunu göstermemiz lazım" diyerek şu ifadeleri kullandı:"Şu anda bölgede bizimki kadar güçlü bir donanma yok. Bence bunun öne çıkarılması lazım. Çünkü masaya oturduğumuz zaman herkes bilmeli ki Türkiye'nin çok güçlü bir donanması var. Belki de birkaç tane görsel de sunmak lazım. Mesela bir ufak çatışmada bizim bir roketimiz gitse bir gemiye vursa, herkes de görse."

Bulu'nun açıklaması

Bulu'nun açıklaması Bulu'nun açıklaması

Bulu'nun sözleri sosyal medyada böyle yankılandı
















Bu haberler de ilginizi çekebilir

Takvim'in Alışveriş Önerileri Gündemde: Tok Karnına Çıkın, Çocuklar Olmasın; Araba Değil Sepet Kullanın - Sanayi Atıklarının Doldurduğu Ergene Nehrindeki Zehir Yer Altı Sularına Karıştı - ABD'de Bir Kişi, Soygun Şakasını Gerçek Sanıp YouTuberı Öldürdü
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.