Polis Boğaziçi Üniversitesine Girdi: Öğrencilere Müdahale Ediliyor

Genel

Boğaziçi Üniversitesi'nin rektörlük binasının bulunduğu ve öğrencilerin bir aydır protesto için çeşitli etkinlikler düzenlediği Güney Kampüs'e polis girdi.

Boğaziçi Üniversitesi'nin rektörlük binasının bulunduğu ve öğrencilerin bir aydır protesto için çeşitli etkinlikler düzenlediği Güney Kampüs'e polis girdi. Oturma eylemi yapan öğrencilere müdahale edildi.


Gün içinde üniversitenin özel güvenlik görevlilerinin müdahale ettiği çadırların bulunduğu alana yerel saatle 21.30'da giren polis, "Saat 21.00 itibarıyla sokağa çıkma yasağı başlamıştır" anonsu yaptı.

Polis, oturma eylemi yapan öğrencilere müdahale etti.

Polis, oturma eylemi yapan öğrencilere müdahale etti.Polis, oturma eylemi yapan öğrencilere müdahale etti. Gün içinde üniversitenin özel güvenlik görevlilerinin müdahale ettiği çadırların bulunduğu alana yerel saatle 21.30'da giren polis, "Saat 21.00 itibarıyla sokağa çıkma yasağı başlamıştır" anonsu yaptı.

'Slogan atarsanız hepinizi gözaltına alırız'

'Slogan atarsanız hepinizi gözaltına alırız''Slogan atarsanız hepinizi gözaltına alırız' Güney Meydan'daki öğrencilerden alınan bilgiye göre çevik kuvvet, "slogan atarsanız hepinizi gözaltına alırız" deyince öğrenciler "şşş" sesleriyle kapıya doğru yürüdü.

Rektörlük binasının önünde de, ataması tepkilere sebep olan Melih Bulu'nun rektörlük binasından çıkışı için polis şerit oluşturdu.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.