Semiha Yıldırım'a Hakaret Ettiği Gerekçesiyle Gözaltına Alınan Levent Özeren Tutuklandı

Genel

Daha önce İYİ Parti'den milletvekili aday adayı da olan siyasetçi Levent Özeren, eski başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım'a sosyal medyada hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı.

Daha önce İYİ Parti'den milletvekili aday adayı da olan siyasetçi Levent Özeren, eski başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım'a sosyal medyada hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı. "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek" ve "Cumhurbaşkanına hakaret" suçlamasıyla adliyeye sevk edilen Özeren tutuklandı.
Levent Özeren 2015 yılında sosyal medya hesabında Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım için, "Sakın acile gitme, tedavi olmadan ölür görenler. 'Etik değil' diyene bak, böyle başa böyle tarak" paylaşımında bulunmuştu.

Özeren, gelen tepkiler üzerine bir süre sonra paylaşımını sildi.


Hesabının birçok kez çalındığı söyleyen Özeren, Semiha Yıldırım’dan özür diledi.


Bursa Osmangazi'de gözaltına alınan Özeren, "halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek" ile "Cumhurbaşkanına hakaret" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Anadolu Ajansı, Özeren'in tutuklandığını duyurdu.


Daha önce İYİ Parti Bursa İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunan Özeren, 2018 yılında yapılan seçimlerde aynı partiden milletvekili aday adayı olmuştu.

Binali Yıldırım ise tüm bu tartışmalar sürerken eşi Semiha Yıldırım ile bir fotoğrafını paylaştı Paylaşım 70 binden fazla beğeni aldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.