Serbest Bırakılmıştı: Eşi ve Kızına 'Naylon Poşetle' İşkence Yapan Saldırgan Tutuklandı

Genel

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde eşine ve kızına şiddet uygulayan, naylon poşeti eritip yüzlerine damlatarak yakan Ramazan İ., ikinci kez gözaltına alındı.

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde eşine ve kızına şiddet uygulayan, naylon poşeti eritip yüzlerine damlatarak yakan Ramazan İ., ikinci kez gözaltına alındı. Savcılık kararı ile polis zoruyla adliyeye götürülen saldırgan, savcılık sorgusunun ardından mahkemeye sevk edildi, daha sonra da tutuklanarak cezaevine kondu.


DHA'da yer alan habere göre, yaşanan olayla ilgili yapılan haberlerden sonra Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı. Ramazan İ.'nin, ifadesi alınmak üzere, polis zoruyla adliyeye götürülmesine karar verildi.

Polis zoruyla adliyeye götürüldü


Savcılık kararı ile polis zoruyla adliyeye götürülen Ramazan İ., savcılık sorgusunun ardından mahkemeye sevk edildi. Ramazan İ. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine kondu.

Neler yaşanmıştı?


Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde genç bir kadın, eşi tarafından önce darp edildi, ardından küçük çocuğuyla birlikte eritilmiş naylon poşet ile işkenceye uğramıştı. Saldırgan gözaltına alındı ancak sorgusunun ardından serbest bırakılmıştı.

Sığınma evine yerleştirildiler


Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı talimatıyla M.İ. ile kızı H.İ. ve 2 yaşındaki oğlu E.İ. sığınma evine yerleştirilmişti.

Detaylar için

Anne ve Çocuğuna 'Naylon Poşet' ile İşkence: Saldırgan Eş Serbest Bırakıldı
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.