Türkçe Bir Video da Listede: YouTube'da 2019'un En Çok 'Dislike' Alan Videoları Belli Oldu

Genel

YouTube'un geçtiğimiz yıl yayınladığı 'Rewind 2018' videosu yılın en çok 'dislike' alan ve beğenilmeyen videosu olmuştu.

YouTube'un geçtiğimiz yıl yayınladığı 'Rewind 2018' videosu yılın en çok 'dislike' alan ve beğenilmeyen videosu olmuştu. Bu yıl yayınlanan Rewind videosunun akıbeti de aynı oldu. Listede Türkiye'den de bir video yer aldı: Fight Kulüp.Yılın en beğenilmeyen videolarına gelin hep birlikte bakalım.

YouTube'un geleneksel olarak her yıl sonunda o yılın trendlerini anlattığı Rewind videolarında 2018 büyük bir fiyaskoydu.


Öyle ki 2018'in en çok 'dislike' alan videosu olmuştu. YouTube bu sene hatasını düzeltmek için daha farklı konseptte bir video yayınladı ama yine başarısız oldu. 2019 videosu da en beğenilmeyen videolar arasına girdi.

2019 itibarıyla en beğenilmeyen YouTube videoları da belli oldu. Aralarında Türkiye'den de Fight Kulüp yer alıyor.

1) YouTube Rewind 2019: For the Record #YouTubeRewind

1) YouTube Rewind 2019: For the Record #YouTubeRewind1) YouTube Rewind 2019: For the Record #YouTubeRewind 7.2 milyon 'dislike' alan Rewind video konsepti bu yıl da zirvede. Geçtiğimiz yıl yayınlanan Rewind 2018 videosu tüm zamanların en beğenilmeyen videolarında 17.26 milyon ile hala zirvede.

2) James Charles - tati


James Charles ile Tati arasında kavga yurt dışında günlerce konuşuldu. James Charles'ın "tati" ismiyle yüklediği video daha sonra silindi ancak 3.21 milyon "dislike" almayı da başardı.

3) We Believe: The Best Men Can Be Gillette (Short Film)

3) We Believe: The Best Men Can Be Gillette (Short Film)3) We Believe: The Best Men Can Be Gillette (Short Film) 1.56 milyon 'dislike'

4) Timati ft. Guf - Mockba


Şarkının siyasi nedenlerden dolayı 1.48 milyon 'dislike' aldıktan sonra silindiğini belirtelim.

5) Killa Hakan & Ceza & Ezhel & Ben Fero - Fight Kulüp

5) Killa Hakan & Ceza & Ezhel & Ben Fero - Fight Kulüp5) Killa Hakan & Ceza & Ezhel & Ben Fero - Fight Kulüp 1.3 milyon 'dislike' alan video listenin 5.sırasında yer aldı. Türkiye 2019 Yılında, YouTube'da En Çok Neleri İzledi?
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.