Alec Baldwin'ın Protesto Anları

Magazin

Alec Baldwin'ın protesto anları hakkında bilgi almak için doğru yerdesiniz. Ünlü oyuncunun protesto anlarını detaylı bir şekilde keşfedin ve daha fazlasını öğrenin.

Rust Filmindeki Talihsiz Olay



ABD'nin New Mexico eyaletinde çekilen 'Rust' adlı film setinde, Alec Baldwin'in kazara görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i vurarak ölümüne neden olduğu talihsiz olay, Ekim 2021'de gerçekleşti. Olayın ardından film setinde silah ve mühimmattan sorumlu olan Hannah Gutierrez-Reed, 'kasıtsız adam öldürmekten' suçlu bulunarak 18 ay hapis cezasına çarptırıldı.



New York'ta bir kafeye giden Alec Baldwin, 'Crackhead Barney & Friends' adlı bir program sunan protestocu bir kadının cep telefonuyla videosunu çekmeye başlamasıyla karşılaştı. Kadın, Baldwin'den Filistin'e destek vermesini isteyerek "Filistin'e özgürlük" demesini talep etti. Ünlü oyuncu bu isteği reddederken, protestocu olayda hayatını kaybeden Halyna Hutchins'e atıfta bulunarak Baldwin'a yönelik eleştirilerde bulundu.



Kafe çalışanının müdahalesine rağmen kadın video çekmeye devam etti. Baldwin, kadının telefonunu iterek düşürdü ve olay sona erdi. Baldwin'ın ekibi, olaya ilişkin henüz resmi bir açıklama yapmış değil.







Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.