David ve Victoria Beckham: Mutlu Evlilikleri ve Magazin Gündemi

Magazin

David ve Victoria Beckham, ünlü çiftin mutlu evlilikleri ve magazin gündemi ile ilgili en güncel haberler burada! İkilinin aşk dolu hikayesini keşfedin ve magazin dünyasındaki gelişmeleri takip edin.

Futbol kariyerinin yanı sıra dergi kapakları ve reklamlarla da tanınan David Beckham, eşi Victoria Beckham (önceki soyadı Adams) ile 25 yıldır mutlu bir evliliği sürdürmektedir. Çift, lüks yaşamları ve sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmeyen isimler arasında yer almaktadır.



Victoria Beckham'ın Kaza Geçirmesi



En az eşi David Beckham kadar ünlü olan Victoria Beckham, sosyal medya hesaplarından eşini ve çocuklarını sık sık paylaşmaktadır. Geçtiğimiz ay spor yaparken ayağını kıran Victoria'nın hayranlarını üzen bu haberi, David Beckham sosyal medya üzerinden duyurmuştu.



Victoria Beckham'ın 50. Yaş Kutlamaları



Sosyetik güzel Victoria Beckham, geçtiğimiz günlerde 50. yaşını kutladı. Doğum günü partisine birçok tanınmış isim katıldı ve eski grup Spice Girls üyeleri de bir araya geldi. Gece, eğlenceli anlara sahne oldu ve David Beckham bu özel anları sosyal medyada paylaştı.



Spice Girls ve Grubun Üyeleri



Spice Girls (Baharat Kızlar), kadınlardan oluşan İngiliz müzik grubudur. Grup üyeleri; Mel B (Melanie Brown), Mel C (Melanie Chisholm), Emma Bunton, Geri Halliwell ve Victoria Beckham'dır. Grup, geçmişte büyük bir başarı elde etmiş ve popülerliklerini müzik dünyasında sürdürmüştür.



Kaynak: Milliyet

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.