Doğuş ve Hoşkedem Hidayetkızı'nın Aşkı Magazin Gündemini Sallıyor

Magazin

Doğuş ve Hoşkedem Hidayetkızı'nın aşkıyla ilgili son gelişmeleri kaçırmayın! Magazin dünyasında bomba etkisi yaratan bu ilişkinin detayları burada.

11 yıl önce Azerbaycan'ın Müge Anlı'sı olarak tanınan Hoşkedem Hidayetkızı ile evlenen Doğuş, uzun zamandır ihanet iddialarıyla magazin gündeminde yer alıyor. Ortaya çıkan iddiaları sosyal medya hesaplarından yayınladıkları aşk pozlarıyla yalanlayan çifte, yorum ve beğeni yağıyor.



Esra Çömelek İddiaları Gündeme Damga Vurdu



Geçtiğimiz aylarda Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programına katılan Esra Çömelek, şarkıcı Doğuş ile aşk yaşadığına dair iddialar ortaya atmıştı. Çömelek, Doğuş ile ilişkilerini detaylarıyla anlatarak gündeme bomba gibi düşmüştü.

Hoşkedem Hidayetkızı'nın Tepkisi



Ortaya çıkan iddiaları, düşman çatlatan aşk pozlarını yayınlayarak yalanlayan çiftten Hoşkedem Hidayetkızı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepkisini gösterdi ve iddiaları reddetti. Takipçilerinden gelen yorumlara sert cevaplar verdi.



Not: Gelen yorumlara Hoşkedem Hidayetkızı'nın sert tepkisi ve Doğuş ile yaşadıkları aşk hakkındaki detaylar magazin gündemine bomba gibi düşmüş durumda.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.