Hadise'nin Bikinili Pozlarıyla Yaza Erken Girişi

Magazin

Ünlü şarkıcı Hadise'nin bikinili pozlarıyla yaz mevsimine erken girerken çekilen en özgün ve çarpıcı karelerini keşfedin. Hadise'nin enerjisi ve güzelliği ile yazın tadını çıkarın!

Magazin gündeminin yakından takip ettiği isimlerden biri olan 38 yaşındaki ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz, Kıbrıs'ta sahne alarak yaz mevsimine erken bir giriş yaptı. "Day & Night" notuyla paylaştığı bikinili pozlarına gelen övgü dolu yorumlar ve binlerce beğeniyle dikkatleri üzerine çekti. Bayramın ikinci günü Kıbrıs'ta bir otelde sahneye çıkan Hadise, denizin ve güneşin tadını çıkardı. Geçtiğimiz günlerde sezonu açtığına dair paylaştığı pozlarını sevenlerinin beğenisine sunmuştu.



"ANNE, ZENGİN ADAM BENİM!"

Güzel şarkıcı, Instagram'da 163 bin beğeni alan gönderisine dünyaca ünlü meslektaşı Cher'in 1996'da verdiği efsaneleşen bir röportajda kullandığı "Anne, zengin adam benim!" cümlesini ekledi.

EVLİLİKLERİ BEŞ AYDA BİTTİ



Hadise Açıkgöz ile iş insanı Mehmet Dinçerler, yaklaşık bir yıl süren bir ilişkiden sonra Mart 2022'de nişanlanmış, iki ay sonra Çırağan Sarayı'nda sade bir törenle evlenmişti. Ancak ünlü çiftin mutluluğu kısa sürmüş ve beş ay sonra Ekim 2022'de evliliklerini sonlandırmışlardı.



"KRALİÇE"



Son zamanlarda aşk dedikodularıyla anılan şarkıcı, sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Bikinili pozlarıyla dikkatleri çeken Hadise'ye hayranlarından "Kraliçe", "Her şey seninle güzel", "Bakmalara doyamıyoruz" gibi yorumlar yağdı.



  • Milliyet
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.