'Kadınlar Günü'nü her gün kutlamamız lazım'

Magazin

Zorlu PSM'deki konserin ilk bölümünde yeni albümünün şarkılarını seslendiren Mehmet Erdem, albümün çıkış şarkısı 'Hara', Ahmet Kaya'nın k

Zorlu PSM'deki konserin ilk bölümünde yeni albümünün şarkılarını seslendiren Mehmet Erdem, albümün çıkış şarkısı 'Hara', Ahmet Kaya'nın klasikleşmiş şarkılarından 'Söyle' ve yine albümdeki cover şarkılardan 'Böyle Ayrılık Olmaz' ile dinleyicilerden büyük alkış aldı.

Erdem, şarkı arasında "Gerçekten farklı bir heyecan bu, çok heyecanlıyız. Yeni albüm şarkılarını sahnede ilk kez söylüyoruz. Albümde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Nezaket gösterip gelen sizlere de çok teşekkür ederiz" dedi.

Konserin ikinci yarısında 'Sarı Çizmeli Mehmet Ağa', 'Aşkımız Bitecek', 'Acıyı Sevmek Olur mu', 'Olur O Zaman', 'Hep Sonradan', 'Dostum Dostum', 'Gibi Gibi', 'Leylim Ley', 'Masum Değiliz' gibi parçaları seslendiren Erdem; "Olur O Zaman" ve "Hep Sonradan" şarkısındaki ud performansıyla beğeni topladı.

Ahmet Kaya'ya ait 'Hep Sonradan'da tüm salon sanatçıya eşlik etti. Sahnede 2,5 saat kalan Erdem, "Kadınlar Günü'nü bir gün değil her gün kutlamamız lazım. Bu şarkı kadınlarımıza gelsin" diyerek, 'Kadınım' şarkısını seslendirdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.