Kraliyet Düğünleri: Ürdün ve Brunei Sultanlığından Görkemli Törenler

Magazin

Kraliyet düğünleri, Ürdün ve Brunei Sultanlığı'ndan geleneksel ve görkemli törenlerle dolu. Sultanlar arasındaki bu muhteşem düğünler, tarihi ve kültürel zenginliklerini sergiliyor.

Ürdün'ün Görkemli Düğünü



Dünyanın merakla beklediği ilk kraliyet çifti Ürdün'den geldi. Geçtiğimiz yılın haziran ayında Ürdün'ün veliaht prensi Hüseyin, Suudi Arabistanlı iş insanı kızı Rajwa Alsaif ile evlendi. Düğünleri, başta İngiliz kraliyet ailesinden temsilciler olmak üzere göz kamaştırıcı bir törenle gerçekleşti. Ancak, bu mutlu günü babasının vefatı gölgeledi.



Brunei Sultanlığı'nda 10 Gün Süren Düğün



Brunei Sultanı Hassanal Bolkiah'ın oğlu Prens Abdul Mateen'in düğünü, Brunei Sultanlığı'nda tam 10 gün sürdü. Geleneksel ve modern tarzın harmanlandığı gösterişli törene devlet yöneticileri ve monarşi ailesi üyeleri katıldı. Gelin Anisha Rosnah, farklı tarzda kıyafetlerle tören boyunca dikkatleri üzerine çekti.



Bebeğin Müjdesi Bekleniyor



Her iki kraliyet çifti de dünya genelinde büyük ilgiyle takip ediliyor. Şimdi ise milyonların merakla beklediği bir soru var: Hangi çiftten bebek haberi gelecek? Sosyal medya bu konuyu en çok konuşulanlar arasına taşıdı. Bakalım, ilk müjde hangi kraliyet çiftinden gelecek.









Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.