"Aşçılığıma laf söyletmem"

Manşet Haberler

01Yılın belirli zamanlarını Los Angeles'ta geçiren oyuncu Saadet Işıl Aksoy'un sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafı olay oldu. 02Aksoy, yaprak sarma sararken çekilen bir fotoğrafını Instagram hesabından; "Saaadet Ana’nın Mutfağı Los Angeles şubesi..." notuyla payla.

01

Yılın belirli zamanlarını Los Angeles'ta geçiren oyuncu Saadet Işıl Aksoy'un sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafı olay oldu. 

02

Aksoy, yaprak sarma sararken çekilen bir fotoğrafını Instagram hesabından; "Saaadet Ana’nın Mutfağı Los Angeles şubesi..." notuyla paylaştı. Güzel oyuncunun bu paylaşımına takipçilerinden mesajlar yağdı.

03

Bazı takipçileri, "Ben de isterim" derken bazıları da yaprakları nereden aldığını sordu. Aksoy, paylaşımıyla ilgili esprili bir yorum yapan takipçisine de yine şaka yollu "Aşçılığıma laf söyletmem, Saadet Ana'yı kızdırmayın" diye cevap verdi. 

04

Kenan İmirzalıoğlu'nun eşi Sinem Kobal, bahçesindeki çiçeklerin saksılarını değiştirdi. Kobal, o anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Ünlü oyuncu, paylaşımına, "Oh mis" notunu düştü.

05

Gülşen

06

Cansu Taşkın

07

Halle Berry

08

Seda Akgül

09

Seda Akgül

10

Seda Akgül

11

Seda Akgül

12

Şahan Gökbakar

13

Şahan Gökbakar

14

Şahan Gökbakar

15

Ajda Pekkan

16

Emina Jahovic

17

Berdan Mardini

18

Berdan Mardini

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.