Mustafa Yumlu: 'Kötü gidişattan en kısa zamanda kurtulacağız'

Spor

Denizlispor, Süper Lig'in 29.

Denizlispor, Süper Lig'in 29. haftasında oynayacağı Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına Haluk Ulusoy Tesislerinde akşam saatlerinde gerçekleştirdiği ısınma, pas ve güç çalışmaları ile devam etti.

Antrenman öncesi kaptan Mustafa Yumlu ve Oscar Estupinan basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Beşiktaş maçında horozların tek golünü atan Estupinan, Beşiktaş maçında beraberliğin ardındaki yaşanan olaylar nedeniyle konsantrelerinin bozulduğunu ve arkasında gollerin geldiğini belirtti. Çaykur Rizespor maçının önemli olduğunu bildiren Estupinan "Tüm maçlar bizim için önemli fakat en yakın maçımız Çaykur Rizespor maçı. O yüzden bizim için ne değin manâlı olduğunu biliyoruz. Çünkü doğrudan doğruya bir rakibimizle oynuyoruz. Tablodaki görüntümüze baktığımızda fazla manâlı bir maç olduğunu görebiliyoruz, kazanmamız gerekiyor. Bunun için bütün ciddiyetimizle çalışıp gereken her şeyi yapmamız gerekiyor. bu vesileyle defansta eksiklerimiz olabilir, her maçta böyle eksiklikler oluyor. Maalesef futbol bu, maça sürekli bütün çıkamıyorsunuz. Eksiklerimizin yerine oynayacak futbolcular her zaman hazırdır. Çünkü biz burada yüzde yüzümüzü vererek çalışmaya çalışıyoruz oysa maça çıktığımızda da maçta gösterebilelim" şeklinde konuştu.

Mustafa Yumlu: "Camiamızdan ve taraftarımızdan özür diliyorum"

Beşiktaş maçı öncesinde kişisel problemleri maça yansıttığı ve beklenen performansı sergileyemediğini gösteren Mustafa Yumlu, ağlamaklı olduğunu ve maç sonrasında moral bozukluğuyla birkaç gün evden haricen çıkamadığını dile getirdi. Deneyimli futbolcu, "Camiamızdan ve taraftarımızdan özür diliyorum. Onları gerçekte hayal kırıklığına uğrattığımızın farkındayız" ifadelerini kullandı.

"Lütfen bizi yalnız bırakmasınlar"

Ligin devam ettiğini ve Çaykur Rizespor deplasmanından puanlarla dönmek istediklerini gösteren kaptan Yumlu, ligde dar bir konuma ulaşmak istediklerini söyledi. Kötü gidişattan en kısa zamanda kurtulacaklarını gösteren Mustafa Yumlu, taraftarlara seslenerek, "Taraftarlarımız, camiamız hiç panik yapmasına gerek değil. Biz futbolcular olarak her şeyin bilincindeyiz, farkındayız. Bu kötü gidişattan en kısa zamanda kurtulacağız. Buradan ben onlara sesleniyorum. Lütfen bizi yalnız bırakmasınlar, bize takviye olmaya devam etsinler, biz de inşallah sahada gereken cevabı vererek onları mutlu edeceğiz. Kimsenin bundan bir gram şüphesi olmasın. Ben kendi adıma, takımım namına ağabey olarak, kaptan olarak buradan söylüyorum" diye konuştu.

Fadıl Pişkin - Eren Elyesa Polat
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.