4N1K İlk Aşk 2. son bölüm izle - 4N1K İlk Aşk 3. yeni bölüm fragmanı izle!

4N1K İlk Aşk 2. son bölüm izle - 4N1K İlk Aşk 3. yeni bölüm fragmanı izle!

4N1K İlk Aşk 2. son bölüm izle - 4N1K İlk Aşk 3. yeni bölüm fragmanı izle!

Fox TV’nin birbirine tutunarak hayatın zorluklarını aşmaya çalışan gençlerin maceralarını konu edindiği konu edindiği yeni dizisi, ilgiyle takip edilmeye başlandı. Başrollerini Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Cihan Şimşek, Eslem Akar ve Sina Özer'in paylaştığı 4N1K İlk Aşk 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Peki, 4N1K İlk Aşk 2. son bölümünde neler oldu? Merakla beklenen 3. yeni bölüm fragmanında neler var? Aşağıda yer alan izleme linkiyle 2. son bölümü izleyebilir, yeni bölüm ve fragmanla ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte ayrıntılar..

4N1K İLK AŞK 2. SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

4N1K İLK AŞK 3. YENİ BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

4N1K 2. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

4N1K İlk Aşk 2. son bölümde olaylar hız kesmeden devam etti. İşte son bölümde yaşanlar... Barış'ın sürekli Yaprak'ın etrafında olması sonunda Ali'yi harekete geçirir. Yaprak için yazdığı İlk Aşk adlı şarkısını bitiren Ali, bestesini ilk dinleyenin aşık olduğu kız olacağını açıklar. Sırtındaki gitarı gören Barış fırsatı kaçırmaz, Ali'ye meydan okur. İkili gitarla karşılıklı kapışır. Fakat bu kapışma Ali'nin planlarını alt üst eder. Yaprak'a kendini affettirmek isteyen Barış gizlice odasına girer.

4n1k ilk aşk, 4n1k ilk aşk yeni bölüm fragmanı, 4n1k ilk aşk yeni bölüm fragman izle, 4n1k ilk aşk son bölüm izle, 4n1k ilk aşk yeni fragman, 4n1k ilk aşk fragman, 4n1k ilk aşk 3. yeni bölüm fragmanı izle

Amacı aldığı çiçeklerle ona sürpriz yapmaktır. Ancak odasında uyuya kalınca işler fena karışır. Müdür'ün Oğuz'un annesi Zeliş ile ilişki yaşadığını sanan Sinan, onu tehdit eder ve bir teklifte bulunur. Ancak bu teklif Müdür ile Melike'nin arasında yeni bir krize yol açar. Merve'nin gönlünü almak için her yolu deneyen Gökhan ise çaresizdir. Ece'den her geçen gün daha da hoşlanan Sinan, onunla yakınlaşabilmek için elinden geleni ardına koymaz. Yaprak'ta uyuyakaldığı gece motoru çalınan Barış'ın başı polis ile derde girer. Her şey Yaprak'ın vereceği ifadeye bağlıdır. Barış'ın babası Tekin, Ali'yi annesinden uzaklaştırmak için beklenmedik bir hamle yapar.
 

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2018, 00:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER