Elimi Bırakma 15. yeni SON BÖLÜM İZLE | ELİMİ BIRAKMA 16. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE (TRT 1, Youtube İZLE)

Elimi Bırakma 15. yeni SON BÖLÜM İZLE | ELİMİ BIRAKMA 16. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE (TRT 1, Youtube İZLE)

Elimi Bırakma 15. yeni SON BÖLÜM İZLE | ELİMİ BIRAKMA 16. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE (TRT 1, Youtube İZLE)

Elimi Bırakma 15. yeni SON BÖLÜM İZLE | ELİMİ BIRAKMA 16. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE (TRT 1Youtube İZLE

ELİMİ BIRAKMA 15. YENİ SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ELİMİ BIRAKMA 16. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Elimi Bırakma dizisi kısa sürede ilgiyi üzerine çekmeyi başardı. Pazar günlerinin sevilen dizilerinden olmaya başlayan Elime Bırakma 15. yeni son bölümü ile ekranlardaydı. Elimi Bırakma 15. yeni son bölümde Azra çok zor durumda ve kaçırılma sonrası akıbeti belli değil. Hüsnüye Hanım fenalaşıyor. Diğer yandan, Cenk'e bir darbe de kardeşi ile geliyor. Ayrıca Azra'yı kaçırtan adam Melis'in peşinde. Tarık, Cenk'in dostluğunu sorgularken, Azra, Sumru'nun karşısına dikilir ve açacağı davadan söz eder. Yaşadığı dava şoku ile ilk kez bu kadar çaresiz kalan Sumru için yaptıklarının bedelini ödeme vakti geldi mi? Heyecan dolu yeni bir Elimi Bırakma bölümü daha sizlerleydi.. Peki, yeni son bölümde neler oldu? Yayınlanır yayınlanmaz izleyebileceğiniz Elimi Bırakma 16. yeni bölüm fragmanı15. yeni son bölümü izleyebilceğiniz linkler ve diziyle ilgili son haberlerin yer aldığı detaylar haberimizin devamında...

ELİMİ BIRAKMA 15. YENİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Elimi Bırakma izleyeceğiniz yeni son bölümde heyecanın dozu giderek yükseliyor. Cenk'in geçmişinden gelen Ece'nin intiharı Cenk ve Azra'nın hayatına bir tehdit olarak döner. Ece'nin abisi Kadir'in hedefinde artık, kardeşinin ölümünden sorumlu tuttuğu Cenk vardır. Üstelik Kadir, şüphelerini güçlendiren bir kanıtı da ele geçirince öfkesi daha da büyür. Feride de Mert'in kayıp olduğu dönemde Ali'yle Mert'in yolunun kesiştiğini Azra ile paylaşır. Bu, Azra'nın Sumru üzerindeki şüphelerini daha da güçlendirir. Babasının şaibeli ölümünü de öğrenen Azra davayı açar. Tarık babasının safında hareket ederek büyük bir hataya doğru yol alırken son bir şans için Azra'nın karşısına çıkar ve aşkını itiraf eder. Diğer taraftan Fatma ise Sumru'yu huzursuz etmek için harekete geçer. Sumru, bu korkuyla Fatma'ya ulaşma çabası içine girer ve Azmi'den yardım ister. Ancak Fatma onun karşısına hiç beklemediği bir şekilde çıkar. Burhan Sumru'yu işyerinde zora sokarken Cansu konusunda tehditlerini sürdürür. Cenk, Azra ve Mert'in arasındaki buzları eritmek için çaba gösterirken ikili arasında aşk daha da güçlenir.

ELİMİ BIRAKMA 16. BÖLÜM YENİ FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Elimi Bırakma 16. bölüm yeni fragmanı dizinin sonunda yayınlanır mı henüz belli değil ancak yayınlanır yayınlanmaz son bölümü ve yeni bölüm fragmanını izleyebileceğiniz linkleri  haberimizde bulabilir, tüm gelişmeleri yine haberimizden takip edebilirsiniz.

ELİMİ BIRAKMA SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Azra, Cenk sayesinde Mert'i buldu ancak Mert'in büyük bir tepkisi ile karşılaştı. Mert yaşadığı travma ile ‘Mert, Azra'yı istemiyor. Azra gitti' diye kendi kendine söylendi. Azra kendini dinletmeye çalışsa da Mert ablasına gitmedi. Sumru, ablasından kaçıp kendisine sarılan Mert'i sakinleştirdi. Azra ve Cenk bu sahneyi şaşkınlıkla izlediler ve Azra, Sumru'nun Mert'i kaçırdığını anladı. Sumru ise ısrarla bu durumu inkar etti. Mert, Azra'nın tüm ısrarlarına rağmen ablasına yaklaşmadı ve Sumru ile eve gitmek istedi. Sumru annelik rolleri oynarken, Azra kendini kaybederek Mert'i aç susuz sokağa bıraktığı günleri hatırlattı. Sumru, Mert'i alıp gitti.

FATMA GEÇİŞTE KAZAYLA BEBEĞİNİ ÖLDÜRMÜŞ

Mert'i kaybeden Fatma bu durumu kabullenmekte zorlandı. Diğer yandan, Fatma'nın geçmişte bebeğini emzirirken uyuyakalarak oğlunu kaybettiği ortaya çıktı. Feride Hanım da Serap'tan Azra'nın kardeşini bulduğunu öğrenip sevindi. Feride Hanım eve geldiklerinde Mert'in tavrını gördü ve Azra'ya moral vermeye çalıştı. Evde Mert, Sumru'nun yanından ayrılmazken, Serap ve Melis'e Mert'in Azra'yı istemediğini söyledi. O esnada Azra geldi ve her şeyin sorumlusunun Sumru olduğunu söyledi.

MERT SUMRU İLE GİTTİ

Sumru giderken Mert'e orada kalacağını söyledi ancak Mert, Sumru'dan ayrılmadı. Feride Hanım ise Azra'ya şu an Mert'in isteklerinin daha önemli olduğunu söyledi. Azra, Mert'in Sumru ile gitmesine izin vermek zorunda kaldı. Azra, Sumru'ya gözdağı verdi ve Sumru ile Mert gitti.

AZRA KAÇIRILDI

Diğer yandan, Cenk ile Azra trafikte korkunç bir olay yaşadılar. Cenk önünü kesen adama kızıp arabadan indi ve kavga büyüdü. Tam bu sırada iki adam Azra'yı alıkoyarak başka bir arabaya bindirdi. Cenk ardından bağırdı ama adamlar onu tuttuğu için elinden bir şey gelmedi.

ELİMİ BIRAKMA KÜNYE

Yapımcılığını Üs Yapım'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Sadullah Celen oturuyor. Senaryosunu Nilüfer Aydın ve Volkan Yazıcı'nın kaleme aldığı kaleme aldıği dizi güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. TRT1'in aile bağlarının önemini bir kez daha gözler önüne seren Elimi Bırakma, her Pazar günü yeni bölümleri ile saat 20.00'de TRT1'de. Dizide; Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, Batuhan Ekşi gibi isimler rol alıyor.

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2018, 17:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER