Erkenci Kuş 7. son bölüm izle | Erkenci Kuş 8. yeni bölüm fragmanı yayınlanacak mı?

Erkenci Kuş 7. yeni bölüm fragmanları (1. ve 2. fragman) izle | Erkenci Kuş yeni bölüm fragmanında sürpriz gelişmeler

Erkenci Kuş 7. son bölüm izle | Erkenci Kuş 8. yeni bölüm fragmanı yayınlanacak mı?

Salı günlerine damga vuran yeni dizi Erkenci Kuş dizisi yine sürprizlerle dolu... Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş Salı günlerine damga vurmaya devam ediyor. 8. Yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Dizinin fanları şimdi bu sorunun yanıtını merak ediliyor. Sanem'in Can’a söylediği yalanlar yüzünden utanan Sanem'in Can'dan kaçmaya çalışması ve ikili arasındaki bu kaçma kovalamaca nasıl sonuçlanacak? İşte, Erkenci Kuş 7. son bölümü izleyebileceğiniz  son bölüm linki ve yeni bölüm özeti..

ERKENCİ KUŞ YENİ BÖLÜM FRAGMANI (1. FRAGMAN)

ERKENCİ KUŞ YENİ BÖLÜM FRAGMANI (2. FRAGMAN)

ERKENCİ KUŞ 7. YENİ BÖLÜM İLK SAHNE

ERKENCİ KUŞ 7. SON BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Erkenci Kuş yeni bölümde olaylar hız kesmeden devam ediyor. Yeni bölümü merakla bekleyen dizi severle için işte Erkenci Kuş yeni bölümde nelr olacağı ile ilgili kısa bir özet... Sanem, Can'a kumpas kuranı buldu bulmasına ama aynı anda kendisinin de istemeden de olsa bu kumpasın bir parçası olduğunu öğrendi. Peki, şimdi bunu Can'a söyleyebilecek mi Sanem! Bu sırada yakalanan adam, polise teslim edilirken Can’ın mesleki itibarını temizlediği basın toplantısında Emre ve Sanem’e bir sürprizi var... Üstüne bir de Can, Sanem'in kendisine aşık olduğunu duydu. Can, Sanem'in peşini bırakmayacak elbet, bakalım Sanem nereye kadar kaçabilecek! Bu sırada mahallede ise Aysun’un verdiği kiloların sırrı açığa çıkar. Ancak, Mevkıbe bu işe çok bozulur.

ERKENCİ KUŞ 8. YENİ BÖLÜM FRAGMANI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Erkenci Kuş 7. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimizden gelişmeleri takip edebilir yeni bölüm fragman videosunu izleyebilirsiniz.

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Can’la Sanem partiyi el ele terk ettiğinde Fabbri kendisine hakaret edildiğini düşünür. Bunun üzerine Fikr’i Harika ajansla çalışmaya devam etmeyeceğini açıklar. Ancak Ceycey son anda dahiyane bir fikirle ortaya çıkar.

erkenci kuş yeni fragman, erkenci kuş, erkenci kuş yeni bölüm fragmanı, erkenci kuş yeni fragman izle, erkenci kuş son bölüm izle, erkenci kuş yeni bölüm fragmanı izle, erkenci kuş 6. yeni bölüm fragmanı izle,

Ajans çalışanları ve eşleri o hafta sonu markanın çalıştığı diğer ajanslarla birlikte motivasyon kampına davet edilir. Sanem ise bu kampa nişanlısı ile katılmak zorunda kalır.  Mahallede ise Nihat, bakkalı kaybetmenin huzursuzluğu içindedir, Mevkibe ise bu duruma çare olmaya kararlıdır. 

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

erkenci kuş yeni fragman, erkenci kuş, erkenci kuş yeni bölüm fragmanı, erkenci kuş yeni fragman izle, erkenci kuş son bölüm izle, erkenci kuş yeni bölüm fragmanı izle, erkenci kuş 6. yeni bölüm fragmanı izle,

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2018, 22:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER