Kadın 38. yeni SON BÖLÜM İZLE | KADIN 39. BÖLÜM YENİ FRAGMANI | KADIN SON BÖLÜM YENİ FRAGMAN İZLE (Fox TV, Youtube İZLE)

Kadın 38. yeni SON BÖLÜM İZLE | KADIN 39. BÖLÜM YENİ FRAGMANI | KADIN SON BÖLÜM YENİ FRAGMAN İZLE (Fox TV, Youtube İZLE)

Kadın 38. yeni SON BÖLÜM İZLE | KADIN 39. BÖLÜM YENİ FRAGMANI | KADIN SON BÖLÜM YENİ FRAGMAN İZLE (Fox TV, Youtube İZLE)

Kadın 38. yeni SON BÖLÜM CANLI İZLE | KADIN 39. BÖLÜM YENİ FRAGMANI | KADIN SON BÖLÜM İZLE (Fox TVYoutube İZLE). Kadın son bölümde heyacanın dozu giderek yükseliyor. Sarp yıllar sonra ilk defa Bahar'ı görecek!  Bahar kurtuluyor mu? Şirin'in gelmesi Bahar'ı yeniden umutlandırdı. Şirin istemeyerek de olsa iliği vermek zorunda kalıyor! Ama tabi Şirin'in her zamanki gibi amacı Bahar'ın canını acıtmaktı ve Sarp'la ilgili herşeyi anlattı. Şirin odadan çıktıktan sonra ise yanına gelen Ceyda'ya 'Hayatımda kimseden nefret etmedim ama onun ölmesini istiyorum..." diyerek ağladı. Bu arada Sarp Pırıl'a "Artık hiçbir yere gitmiyorum senin ve çocukların yanında kalacağım" dedi. Sarp'ın bu kararı da diziye damga vuran en öenmli olaylardan biriydi. Peki bundan sonra neler olacak? Dizinin seyrini değiştiren bir önemli gelişme ise Pırıl'ın çocukları alarak Bahar'ı görmeye hastaneye gitmesi oldu. Peki, Pırıl Bahar'la yüzleşecek mi? Duygu dolu anların yaşandığı Kadın yeni son bölümde neler oldu? 

KADIN DİZİSİ SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KADIN 39. BÖLÜM YENİ FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kadın 39yeni bölüm fragmanı yayıncı kuruluşu FOX TV tarafından dizinin bitiminde yayınlandı mı? Kadın son bölümde heyecanın dozu giderek yükselmişti. Ve aylardır beklenen büyük kavuşma gerçekleşmiş, Sarp ve çocuklar kavuşmuştu. Peki, 38. yeni son bölümde neler oldu? Diziye damga vuracak en önemli gelişme Sarp'ın, yıllar sonra Bahar'ı görecek olması. Ancak bir diğer önemli gelişme ise Bahar, Şirin'i gördüğüne hiç bu kadar sevinmemişti ancak bu Şirin'in yaptığı iyiliğe bir de kötülük ekleyecek. İlik vermeye ikna olan Şirin Bahar'ın canını eskisinden de çok yakmak için elinden geleni yapacak. Duygu dolu anların yaşanacağı yeni son bölümde neler oldu? Yayınlanır yayınlanmaz izleyebileceğiniz Kadın 39yeni bölüm fragmanı (Fox TVYoutubePuhu izle) ve son bölüm izleme link ve detayları haberimizin devamında... 

kadın dizisi, kadın dizisi yeni bölüm, kadın dizisi yeni fragman, kadın yeni fragman izle, kadın canlı izle, kadın dizisi youtube, kadın dizisi puhu tv, kadın dizisi fox tv, kadın dizisi son bölüm izle, kadın dizisi son bölüm canlı izle, kadın dizisi 39. yeni bölüm fragmanı, kadın dizisi 39. yeni bölüm fragmanı izle,

KADIN 38. YENİ SON BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kadın dizisinde heyecan dorukta… Büyük merak ve heyecanla beklenen Kadın yeni son bölümde olaylar şöyle gelişti. Bahar'a ilik vermeyi kabul eden Şirin'i Sarp'ın nasıl ikna ettiği merak konusudur. Şirin ise iliği vermeyi kabul etmesine rağmen Bahar'ı huzursuz etmek için elinden geleni yapar. Sarp'ın, kardeşiyle bir ilişkileri olduğunu bilme düşüncesi bile Bahar'ın mahvolmasına sebep olurken, Şirin bir adım daha ileriye gider. Bahar'dan Sarp'ın yaşadığını gizlemek ise Arif'i içten içe rahatsız etmeye başlar. Sarp Bahar'ı görecek ama Bahar da Sarp'ı görebilecek mi? Şirin'in yeni planı ne? Arif tüm bunlar yaşanırken ne yapacak? İşte Kadın 38. yeni son bölümde yaşanackların kısa bir özeti..

KADIN DİZİSİ 39. BÖLÜM YENİ FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kadın dizisi 39. yeni bölüm fragmanı dizinin bitiminde merakla beklenecek. Ancak dizinin sonunda yayınlanıp yayınlanmayacağı henüz belli değil. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizdeki linkten izleyebilir, diziyle ilgili son haber ve gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz.

KADIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Geçen bölümde büyük buluşma gerçekleşmiş Sarp ve çocuklar nihayet kavuşmuştu. Sarp, çocuklarına kavuşmanın şaşkınlığı içindedir. Ancak büyük buluşma henüz tamamlanmamış Bahar'ı henüz görememiştir. Nisan ve Doruk ise babalarını gördüklerine inanamamışlardır. Hatta Doruk bunun bir rüya olduğunu düşünmektedir. Bahar ile ilgili gerçeği öğrenen Sarp Bahar'ın tek umudunun Şirin olduğunu da öğrenmiştir. Bahar'ın sağlığına kavuşması için çare aramaya başlayan Sarp için çözüm hiç planlamadığı şekilde gelişecektir. Peki bu çözüm nedir? Şirin Bahar'a vereceği ilik karşısında Sarp'tan ne isteyecek? Sarp ne yapacak? Saniyeler yarışan Bahar Şirin'in iliği sayesinde mi kurtulacak? İşte tüm bu merakla beklenen soruların yanıtları Kadın 38. Yeni son bölümde… Nefeslerin tutulduğu Kadın 38. yeni son bölümle ilgili tüm gelişmeler ve fragman haberimizde...

KADIN SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Sarp, Bahar ve çocukların mezarında karşılaştığı manzara ile şoke olmuştur. Artık Sarp'ın aklında tek bir soru vardır: Bugüne kadar inandığı her şey yalan mıdır? Karşılaştığı bu manzaradan sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Ve Suat'tan hesap sormaya gider. Sarp'ı artık hiçbir güç Bahar ve çocukların yaşamadığına inandıramayacaktır. Emin olabileceği tek kişi vardır o kişi de  Enver'dir. Ağlayarak Enver'in kapısına dayandığında ise kapıda Arif ile karşılaşır. Arif'in ise Sarp'ı görmeye tahammülü bile yoktur. Artık kimseye inanmayan Sarp, Bahar ve çocukların yaşadığına emin olup bu defa onlara kavuşabilecek mi? Bu büyük kavuşma gerçekkleşecek mi? Peki Sarp'ı Bahar'ı artık görebilecek mi? 

KADIN YENİ SON BÖLÜM FRAGMANI 

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2018, 18:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER