Muhteşem İkili 3. yeni son bölüm İZLE | MUHTEŞEM İKİLİ 4. bölüm FRAGMANI | Muhteşem İkili Kanal D, Youtube İZLE

Muhteşem İkili 3. yeni son bölüm İZLE | MUHTEŞEM İKİLİ 4. bölüm FRAGMANI | Muhteşem İkili Kanal D, Youtube İZLE

Muhteşem İkili 3. yeni son bölüm İZLE | MUHTEŞEM İKİLİ 4. bölüm FRAGMANI | Muhteşem İkili Kanal D, Youtube İZLE

Muhteşem İkili 3. yeni son bölüm İZLE MUHTEŞEM İKİLİ 4. bölüm FRAGMANI | Muhteşem İkili Kanal DYoutube İZLE

MUHTEŞEM İKİLİ 3. YENİ SON BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MUHTEŞEM İKİLİ 4. BÖLÜM YENİ FRAGMANI  İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Muhteşem İkili son bölüm yeni fragman izleme linki burada! Muhteşem İkili 3. BÖLÜM İZLE... Muhteşem İkili İZLE... Muhteşem İkili 3. yeni son bölümle nefesleri kesti.... Muhteşem İkili 4. bölüm yeni fragman İzle! Güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle Muhteşem İkili izleyici grafiğini yükseltmeye başladı. Dizi severler 4. bölüm yeni fragmanını merakla bekliyor. Yıllardır görüşmeyen 2 başarılı polisin yeniden biraraya gelmesi ve sonrasındaki olayların anlatıldığı dizi seyircinin ilgisini çekmeyi başardı. Muhteşem İkili 3. yeni son bölümde Köpek Sadri'nin ortaya çıkması ile işler iyice karışmıştı.MKC, güç bir kararla karşı karşıya! Ele geçirdiği Semih'i konuşturup aklanmak mı istiyor? Birbirlerini hiç sevmeyen Barca ve MKC'nin hayatları şimdi birbirlerine bağlı... Yapımını TMC'nin, yapımcılığını Erol Avcı'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda M.Çağatay Tosun'un oturduğu Muhteşem İkili dizisinin senaryosu Başar Başaran ve Emre Özdur tarafından kaleme alınıyor. Peki Muhteşem İkili yeni son bölümde neler oldu? İşte yayınlanır yayınlanmaz izleyebileceğiniz Muhteşem İkili 4. bölüm yeni fragmanı ve son bölüm izleyebileceğiniz linkler ve ayrıntılar... 

MUHTEŞEM İKİLİ SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MUHTEŞEM İKİLİ OYUNCU KADROSU İÇİN TIKLAYINIZ

muhteşem ikili dizisi, muhteşem ikili dizisi fragman, muhteşem ikili yeni fragman izle, muhteşem ikili youtube, muhteşem ikili kanal d, muhteşem ikili, muhteşem ikli yeni fragman, muhteşem ikili 3. yeni son bölüm canlı izle, muhteşem ikili son bölüm izle, muhteşem ikili 4. bölüm yeni fragman izle,

MUHTEŞEM İKİLİ 3. YENİ SON BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Muhteşem İkili soluksuz izlenecek bir bölümle ekranlara geliyor. MKC, güç bir kararla karşı karşıya! MKC, ele geçirdiği Semih'i konuşturup aklanmak mı istiyor? Demiray'ın elinde tuttuğu Barca'yıkurtarmak mı? Demiray'ın planı ise; MKC'yi de, Barca'nın yanına çekip ikisini birden öldürmektir. Birbirlerini hiç sevmeyen Barca ve MKC'nin hayatları şimdi birbirlerine bağlıdır. MKC, ele geçirdiği Semih'i konuşturup aklanmak mı istiyor? Demiray'ın elinde tuttuğu Barca'yı kurtarmak mı?

MUHTEŞEM İKİLİ 4. BÖLÜM YENİ FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Muhteşem İkili 4. bölüm yeni fragmanı dizinin yayınlanan son bölümünün sonunda yayınlanır mı henüz belli değil. Ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimiz içindeki linklerle izleyebilir tüm gelişmeleri yine buradan haberimizin içinden takip edebilirsiniz.

MUHTEŞEM İKİLİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

MKC ve Barca, Demiray'ın kurduğu akıllıca tuzak sonucunda hapse girerler. İçerisi MKC ve Barca'nın tutukladıkları ve onlardan nefret eden mahkumlarla doludur. İkili hem onlara kurulan tuzağı ortaya çıkarmak ve aklanmak, hem de canlarını korumak zorundadır. Polis okulundan hocaları meşhur Köpek Sadri'nin kaçış planının içine girmesiyle işler iyice karıştıracaktır. Sadri'nin gelişi ile Demiray'ın muhteşem ikiliye geçmişten bu yana beslediği gizli nefretin sebebi gün yüzüne çıkacaktır.

MUHTEŞEM İKİLİ DİZİSİ GENEL HİKAYESİ

Muhteşem İkili dizisi genel hikayesinden bahsedecek olursak; oldukça güçlü kurgulanmış bir senaryo ile kaleme alınmış gibi görünüyor. Güçlü oyunculuklarla da tamamlandığını düşünürsek dizinin yeni sezonda üst sıralarda kendine yer edineceği söylenebilir. İşte Muhteşem İkili genel hikayesi.. Biri Anadolu diğeri Avrupa Yakasının en iddialı Organize Şube komiseri olan herkesin soyadı ile hitap ettiği Mert Barca ile Mustafa Kerim Can, teşkilatta bilinen adı ile MKC bir uyuşturucu operasyonu için bir araya gelmek zorunda kalırlar. Operasyon Barca'nın cesareti, MKC'nin zekası ile başarı ile sonuçlanırken, yıllardır birbirinden uzak durmaya çalışan bu iki adam ortak bir düşman edinmiş olur. İki polis, birbirleriyle olan sorunlarını bir kenara bırakmak ve ortak düşmanlarına karşı birlikte savaşmak zorunda kalırlar. Düşmanları çok güçlü, mücadeleleri zorludur ama birbirlerine tahammül etmeleri daha zor olacaktır. İş hayatında oldukça başarılı iki komiserden Barca, kaybettiği karısının yasını tutarken, MKC ise büyük bir aşkla bağlı olduğu ancak ayrıldığı eski karısını aklından çıkaramamıştır. Barca ve MKC, bir yandan özel hayatlarında aldıkları yaraları sarmak için çabalarken bir yandan da düşmanlarını alt etmek için beraber çalışacaklardır.

MUHTEŞEM İKİLİ DİZİSİ OYUNCULARI

İşte Muhteşem İkili dizisinde yer alan oyuncular; İbrahim Çelikkol (Barca), Kerem Bürsin (Mustafa Kerim Can), Özge Gürel (Nilüfer), Öykü Karayel (Yağmur), Engin Şenkan (Feridun Barca), Zafer Algöz (Yüksel), Eren Hacısalihoğlu (Demiray Hazan), Bora Koçak (Semih Karan), Sabahattin Yakut (Volkan Önder), Özbek Kaplan (Metin Meriç), Alper Baytekin (Saffet), Gökay Müftüoğlu (Hasan), Onur Ayçelik (Barbaros), Su Demirel (Yasemin), Fatih Odabaş (Mehmet Kaan Can), Erden Alkan (Sabri Hoca), Alptekin Ertürk (Bekir Hazan)

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2018, 18:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER