Sizcede Yeni Bir Aşk Olabilir Mi?

Kiralık Aşk dizisiyle dikkatleri üzerine çeken, Elçin Sangu ve Barış Arduç yepyeni bir projeyle sizlerin karşısına çıktığını hepimiz biliyoruzd

Sizcede Yeni Bir Aşk Olabilir Mi?

Kiralık Aşk dizisiyle dikkatleri üzerine çeken, Elçin Sangu ve Barış Arduç yepyeni bir projeyle sizlerin karşısına çıktığını hepimiz biliyoruzdur. Ama bugünkü konumuz farklı!

Elçin Sangu'nun Yunus Özdiker ile ilişkisi varken, Barış Arduç'un da Gupse Özay ile ilişkisi var. Fakat, Türk televizyon tarihinde birden fazla projede yer alan kişilerin başına neler geliyor, biliyoruz değil mi?

Genelde dizi başladığında sevgilisi olan veya evli olan kişiler, dizideyken yeni partnerine aşık olup, karısından ayrılıp dizideki partneriyle evliliğe uzanan bir yelpazeye sahip ünlülerimiz var? Kim mi diyeceksiniz? Örnekleri aşağıda göreceksiniz? O zaman sorumuz şu! Kulislerde sanki beraberlermiş gibi dedikoduların çıkması, adeta bir ünlü klasiği olan biz arkadaşız teriminin kullanılması devam ederken, Ateş olmayan yerden duman tüter mi acaba? Bundan sonrasını size bırakıyoruz...

Halit Ergenç evliyken Bergüzar Korel ile ilişkiye başlayıp, ayrılıp kendisiyle evlenmişti, bildiğiniz üzere.

Birce Akalay, Murat Ünalmış'la birlikteyken ayrılma haberleri çıkmaya başlayınca, yeni sevgilisi Sarp Levendoğluyla olması.

Tuba Büyüküstün'ün dedikoduları devam ederken Onur Saylak ile dedikodular çıkınca, Umut Evirgen ile yakalanması gibi.

Kerem Cem'in Seda Güvenle ilişki yaşarken, Ezgi Asaroğluyla olması.

Kısacası say say bitmez, yorumu size bırakıyoruz...

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2017, 17:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER