Ağustos 2018

Türkiye'nin ilk ve en büyük dijital dergisi Evos Angels, Ağustos 2018 sayısıyla sizleri cayır cayır yakmaya geliyor! Okurken sıkı durun, her a

Ağustos 2018
Türkiye'nin ilk ve en büyük dijital dergisi Evos Angels, Ağustos 2018 sayısıyla sizleri cayır cayır yakmaya geliyor! Okurken sıkı durun, her an olduğunuz yerden bir daha kalkamayabilirsiniz!

Katıldığı yarışma programları ve başarılı işleriyle gündemde kalmayı her daim başarabilen, güzelliği kadar iş hayatındaki başarısıyla da adından bahsettiren, Didem Ezgi Akın ile hiç konuşulmayanları konuştuğumuz bir röportaj sizleri bekliyor!

O Türkiye'nin son yıllarda ki en büyük yatırım yapan genç iş adamlarının başında geliyor! Türkiye'yi yeni ödeme ve alışveriş sistemiyle tanıştıran (Boovidi.com) Barbaros Bayar ile, başarı dolu hikayesi ve yeni sistemini konuştuk!

Onlar Türkiye'nin son zamanlardaki en çok dinlenen ikilisi! Yaptığı şarkıyla hit listelerini kavuran, Ayçam ve Cem'in başarı hikayesini okumaya ne dersiniz?

O son zamanların en önemli çıkış yapan isimlerinden birisi, güzel sesi ve başarılı yorumlarıyla karşınızda Hüseyin Tatlıses...

Karşınızda çok genç yaşta onlarca başarıya imza atmış, kendi bulunduğu sektörde yaptığı başarılı operasyonlar ve yatırımlarla Türk diş sektörünün öncü isimlerinden birisi olmayı kısa sürede sahip olan Dt. Hüseyin Uğurel ile başarısı ve yatırımları üzerine konuştuk!

Ünlülerin Estetisyeni Songül Güney Erzurumlu ile PRP işlemlerini inceledik! Çok güzel bir yazı sizleri bekliyor!

Yazarımız Enes Ünal, Ağustos sayımızdaki köşesinde, Fitness ve spor dünyasındaki şehir efsanelerini merceği altına aldı! Şok olacağınız, bilgiler sizleri bekliyor!

Gün geçmiyor ki usta fotoğrafçı yazarımız Berkin Tuncar, bizleri büyülemekten vazgeçmiyor! Bu seferde bizleri Bodrum'un aslında hiç gözükmeyen yüzünü merceğine yansıtmış! Yangınlar, çevre kirliliği ve bir Bodrumlu'nun gözünden adlı çalışmasıyla Gezelim Görelim'de sizleri bekliyor...

AĞUSTOS 2018 SAYIMIZI OKUMAK İÇİN EVOSLAYIN!

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2018, 14:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER