Ağustos 2019

Ağustos 2019

Ağustos 2019 sayımızda Evos Angels dergimiz birbirinden değerli 8 konuğumuz ile yine rekor kırmaya hazırlanıyor. Her sayımız bir öncekinden daha çok rekor okunma oranına ulaşan ve sosyal medyayı yakıp kavuran en hit isimlerle sizlerin Evos’lamasını bekliyor. Kim mi bu isimler?
 

O eşsiz sesi ve güzelliği ile müzik piyasasının en doğal prensesi… Gülden ile gerçekleştirmiş olduğumuz kapak röportajımızda tüm sevenleri ile buluşuyor. Kaçırılmayacak detaylar var…


Eski yazarlarımızdan Duygu Cinislioğlu yeni girmiş olduğu iş serüveninin tüm detaylarını anlattı. Ayın moda bloggerı bölümünde sizlerle…


Son dönemde onu herkes yolda görüp çeviriyor. Sosyal medyada dansları ile 7’den 70’e herkesi kendine hayran bırakan Kadir Turan ile fenomenlik sürecini konuştuk. Ayın erkek fenomeni bölümünde muhteşem karelerle sizlerle…


Ayın kadın fenomeni bölümünde çekmiş olduğu videolar ve cici mi cici sesiyle herkesi kendine çeken Beste Köse konuğumuz. Sosyal medyanın ona neler getirdiğini anlattı. Onu bu kadar net tanıyamayacağınız bir röportajla geliyor.


Ayın kadın başarı öyküsü bölümünde çok güzel bir iş kadını konuğumuz. Çiğdem Gündüzbey Üregen ile onun dilinden bu yükselişini dinledik. Efsane kareler ve tüyolarla kaçırılmayacak bir yazı dizesi geliyor.


Ayın erkek başarı öyküsü bölümünde Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn genel müdürü Ahmet Arslan ile turizmdeki yükselişini, buralara nasıl bir azimle geldiğini kaleme aldık. Gelecek nesil turizmciler için kaçırılmayacak tavsiyelerle dolu…


Rock müzikteki başarısı ile ilerleyen Selçuk Abay Ayın Rock Müzik Sanatçısı bölümünde sevenleri ile buluşuyor.


Gezgin bloggerların başında gelen Dilara Özkan ile gezi hikayelerinin nasıl başladığını ve bu zamana kadar bir kadın olarak tek başına almış olduğu yolculuk serüvenini dinledik. Gezginlerin merakla okuyacağı bir röportaj geliyor.


Ünlü estetik ve güzellik uzmanı yazarımız Songül Güney Erzurumlu bu sayımızda İğnesiz Mezoterapi’yi kaleme aldı. Yaptırmak isteyenler için tüm detayları okumanızı tavsiye ederiz.


Yurt dışı seyahat yazarımız Pınar Başakıncı bu sayımızda Sri Lanka’yı tavaf etti ve tüm detayları en ince ayrıntısına kadar siz okurlarımıza anlattı.


Milli sporcu yazarımız Enes Ünal kardiyo hakkında bilgiler verdi. Size göre yeteri kadar kardiyo yapıyor musunuz?


Berkin’in Gözünden bölümünde yazarımız Berkin Tuncar Bir Deniz Feneri adlı makalesi ve eşsiz kareleriyle sizlere bugüne kadar hiç bu kadar net görmediğiniz manzaraları dile getirdi. Bayılacağınız bir bölüm olacak.


Gezip Gelicez bölümünün yazarları Hatice & Ertan Çeşme’de deneyimlemiş oldukları eşsiz bir oteli konu aldı. Grand Otel Ontur ile deneyimledikleri çeşme seyahatleri enfes önerilerle dolu.


EVOS ANGELS AĞUSTOS 2019 SAYISINI OKUMAK İÇİN EVOSLAYIN!

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2019, 17:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER