Ağustos 2020

Türkiye'nin ilk dijital dergisi Evos Angels Ağustos ayını kavurmaya geliyor!

Ağustos 2020

AĞUSTOS AYININ ESİNTİSİ İLE YEPYENİ SAYIMIZ YAYINDA!

Kapak yıldızımız uzun yıllardır haberciliğe gönül veren, Türkiye’nin en önde gelen Anchormanlerinden bir isim… Uçankuş TV ana haber spikeri Gökhan Taşkın sizler için bugüne kadar bilinmeyenlerini yanıtladı. Daha önce onu böyle karelerle hiç görmediniz…

Ayın kadın başarı öyküsü bölümümüzde güzelliği ve zarafetiyle TV 100 ekranlarında sizlerle buluşan ekranların sevilen spikeri Gizem Çetin. Muhteşem karelerle huzurunuza geliyor.

Sosyal medyada büyük çalkantılar uyandıran 7’den 70’e herkesin merakla takip ettiği açık sözlü ve yürekli bir fenomen sizlerle… Ayın fenomeni bölümümüzde Cemile Kaya bugünlere nasıl geldiğini anlattı.

Ayın iş adamı bölümümüzde uzun yıllardır mobilya ve dekorasyonda öncü bir firmanın sahibi konuğumuz. Lokasyon Home Design yönetim kurulu başkanı Rasim Keleş ile günümüz trendleri konuştuk.

Ayın iş kadını bölümümüzde yurt dışındaki başarılı ivmesi ile tüm Türkiye’de merak uyandıran bir kozmetik sektörü sahibesi yer alıyor. Ipacei yönetim kurulu başkanı İpek Taşoğlu ile bugünlere nasıl geldiğini kaleme aldık.

Ayın doktoru bölümümüzde yapmış olduğu medikal estetik işlemleri ile tüm basının dikkatini çeken çok başarılı bir hekim konuğumuz oldu. Dr. Kerem Cem Şimşek ile kadınlarımızın güzelleşme noktalarını kaleme aldık.

Ayın erkek başarı öyküsü bölümümüzde erkekleri baştan yaratan bir isim konuğumuz. Platin Hair saç protezi merkezinin yönetim kurulu başkanı Selahattin Filiz ile günümüz saç protezinde en çok merak edilenlerini konuştuk.

Ünlü estetik ve güzellik uzmanı yazarımız Songül Güney, Derin izler ve sivilce lekelerinin neden oluştuğunu kaleme aldı. Kaçırılmayacak tüyoları var.

Berkin’in Gözünden bölümünde yazarımız Berkin Tuncar, Güneş adlı yazısında güneşin hiç bu kadar güzel göründüğünü ve güneş hakkında bilinmeyenleri kaleme aldı.

Milli sporcu yazarımız Enes Ünal, Hayatınız boyunca sağlıklı ve genç kalmaya ne dersiniz? dedi… Çok özel önerilerini kaçırmamanızı öneririz.

Gezgin yazarlarımızdan Gezip Gelicez Hatice & Ertan, La Local Yalıkavak gezilerini tüm sevenlerine anlattı. Geçen yaz gitmiş oldukları tatili iyi okumanızı tavsiye ederiz.

Yeni yazarlarımızdan Tuğana Akyürek, Şile gezi yazısıyla sizlerin huzuruna geliyor. Şile ile ilgili tüm ince tatil ve tarihi rotalarını belirleyen yazarımızın öneriz.

AĞUSTOS 2020 SAYIMIZ İÇİN BİZİ EVOSLAYIN!!!


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER