Ağustos 2021

Evos Angels her zaman olduğu gibi, bu sayıda da gümbür gümbür geliyor...

Ağustos 2021

Yeni sayımız bu ay çok farklı. Birbirinden değerli isimler ve konularla iki milyon okunmayı geçeceğimiz bir sayıyla sizlerleyiz.. Gelelim kimler var kimler;

Kapak yıldızımız güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla herkesi kendine büyüleyen bir isim. Hira Koyuncuoğlu’nu bu kadar yakından ilk kez tanıyacaksınız.

Ayın erkek oyuncusu bölümümüzde “İşte Bu Benim Masalım” ve son dönemde "Demir Kadın Neslican Tay" ın hayatının anlatıldığı sinema filminde yer alan başarılı oyuncu Hasan Denizyaran yer alıyor.

“Sen Çal Kapımı” dizisinde de Pina karakterini canlandıran Doğa Özüm ile çok özel bir röportaj gerçekleştirdik. Karelerini görünce bayılacaksınız.

Ayın modacısı bölümümüzde gelinlik tasarımlarının kraliçesi diye adlandırılan Pınar Bent yer alıyor. Bugünlere nasıl geldi? Neleri sever? Merak edenler için kaçırılmayacak bir röportaj oldu…

Ayın anne bloggerı bölümümüzde son dönemde en çok dikkat çeken bir anne konuğumuz oldu. Ayşegül Güler ve başarı hikayesini okuyacaksınız.

Ayın doktoru bölümümüzde mucizeler yaratan bir hekim konuğumuz. Dr. Murat Şener ile yaşam hikayesini ve yürüdüğü bu yolu dinledik.

Ünlü estetik ve güzellik uzmanı yazarımız Songül Güney, Cildiniz yaza hazır mı? dedi…Önerilerine kulak verin deriz.

Berkin’in Gözünden bölümünde yazarımız Berkin Tuncar, Bodrum GranFondo yazısı ile bisiklet yarışlarını kaleme aldı.

Milli sporcu yazarımız Enes Ünal, yaz aylarında su tüketiminin önemini anlattı.

Gezgin yazarlarımızdan Gezip Gelicez Hatice & Ertan, Kaş kamp ve gezi rehberini anlattılar. İçerikteki önerilerine bayılacaksınız.

Tuginin Gözünden bölümünde yazarımız Tuğana Akyürek, Cunda gezisini ve orada neleri yaptığını muhteşem karelerle sizlere sundu.

Anne ve bebek bölümü yazarımız Özlem Gökçe, benimle oynar mısın? dedi. Çocuklarınız için kaçırılmayacak oyunlar yer alıyor.

Life Style bölümü yazarımız Gülay Öztürk Karadağ, burun estetiğiyle alakalı bilinmesi gereken noktaları anlattı.

Bakmadan Gezme bölümümüzde Tuğçe Şen Baş, Kayaşehir gezisinde neler yaptı? Muhteşem gezisi ve buram buram tarihi ile sizlerle…

Başarılı iş kadını yazarımız Gülşah Sam, hayatınızdaki eksikliklerin sebebi element dengesizliği olabilir mi? dedi. Sizce de olabilir mi?

Yazarımız Duygu Yazıcı, botoksla alakalı bilinmesi gereken 6 noktayı anlattı.

Yazarlarımızdan Kadri Karahan, şarkılarla kalbe yaz dokunuşları hakkında bilgiler verdi.

Yeni yazarlarımızdan Elif Gökçe Yazmacı, bu sayımızdan itibaren beslenme ve sağlık köşemizde yer alıyor. Uzmandan hayat boyu düz karın önerileri ile sizlerle…


AĞUSTOS 2021 SAYIMIZI OKUMAK İÇİN EVOSLAYIN.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2021, 18:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER