Aralık 2017

Yılın son sayısında, Türkiye'nin ilk dijital dergisi Evos Angels gene yıla imza atacak bir sayıyla karşınızda! Arkanıza yaslanın ve kemerlerinizi ba

Aralık 2017

Yılın son sayısında, Türkiye'nin ilk dijital dergisi Evos Angels gene yıla imza atacak bir sayıyla karşınızda! Arkanıza yaslanın ve kemerlerinizi bağlayın! İyi EVOSLAMALAR!

Uzun yıllardan beri güzelliği ve pozitifliğiyle gönülleri feth eden ünlü şarkıcı Azeri güzeli Günel Zeynalova ile bugüne kadar hiç konuşulmamışları konuştuk. Yeni yıl sayımızdaki çekimlerimizde gözlerinize inanamayacaksınız.

Esra Erol ve Kısmetse Olur programıyla sevenleriyle buluşan güzelliği ve zarafetiyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Ceyda Kırıcı ayın modeli bölümümüzde siz Evos severlerin karşısında.

Türkiye ve Dünya güzeli derecesi almak çok kolay bir iş değil. Ünlü Best Model Gizem Kayalı ayın güzeli bölümümüzde muhteşem karelerle huzurunuza geliyor.

Kısmetse Olur yarışmasının cici kızı Aycan Varış büyük bir sosyal medya fenomeni. Yaptığı paylaşımlar ve videolarıyla 7’den 70’e herkesin sevgilisi. Bu sayımızda ayın fenomeni bölümünde sizlerle.

Ayın kadın başarı öyküsü bölümümüzde kişisel gelişim uzmanı Halime Alan ile uyguladığı teknikleri ve hastalarının nasıl bir tedavi sürecinden geçtiklerini konuştuk.

Ayın erkek başarı öyküsü bölümümüzde Uzm. Dr. Mehmet Rahşan yer alıyor. Kadın- erkek güzellik sırları, yapılan doğru ve yanlış uygulamaları sizlere anlatıyor.

Gezelim Görelim bölümümüzde bu sefer çok değişik bir içerik yer almakta. Yazarımız Berkin Tuncar Nihal’den Bodrum adlı yazısıyla sizlerle.

Güzellik denilince Altın Maske uygulamasını duymayanınız yoktur. Yazarımız Songül Güney Erzurumlu Altın Maske’nin cilde getirdiği güzelliği kalemine aldı.

Uzm. Dr. Betül Şengör yeni yılda güzelleşmenin sırrını açıklıyor. Ön hazırlık ve bakımla ilgili yazısını okumadan hazırlık yapmayın deriz.

Ve yeni yıl içerik dosyalarımız ile siz Evos Severlerin Huzurundayız. Bizi Evoslamayı Unutmayın!

EVOS ANGELS ARALIK 2017 SAYISINI OKUMAK İÇİN EVOSLAYIN!

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2017, 22:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER