Aralık 2020

Aralık 2020

Evos Angels 10. Yılını Kutluyor…

Türkiye’nin ilk dijital dergisi olan Evos Angels bu sayısıyla 10.yıla “Merhaba” diyor... Muhteşem isimlerin yer aldığı yeni yıl sayımız huzurlarınızda. Yeni yılınızı Evos Ailesi olarak kutluyoruz...

Kapak yıldızımız tescilli yakışıklılığı kadar oyunculuğuyla da kendine hayran bıraktıran bir isim. 2007 yılında Best Model Of Turkey ikinciliği ve sonrasında Seul’de Manhunt International’da en iyi podyum mankeni olan ünlü oyuncu Emre Kızılırmak ile bugüne kadar değinilmeyenleri konuştuk. Çekimlerine göz attığınızda bayılacağınız karelerle sizlerle…

Survivor yarışmasıyla tüm Türkiye’nin odak noktası olan bir isim Ayın Güzeli bölümümüzde yer alıyor. Başarılı sunuculuğuyla da herkesi kendine hayran bıraktıran Melisa Emirbayer ile çok özel konuları konuştuk. İçerikte ki detaylara hayran kalacaksınız.

Ayın kadın başarı öyküsü bölümümüzde yıllarını tiyatro ve oyunculuğa adayan şimdilerde de Türkiye’nin en gözde cast direktörü ve menajerleri arasında ilki çeken bir isim konuğumuz oldu. Gülden Avşaroğlu ile bugünlere geliş hikayesini konuştuk. Hiç kimselerin bilmediklerini okuduğunuzda, başarının nasıl olduğunu bir kez daha iyi anlayacaksınız.

Ayın fenomeni bölümümüzde “Cemile Abla” karakteriyle sosyal medyada büyük yankı uyandıran Alican Turan konuğumuz. Fenomenliğin yanı sıra oyunculukla da uğraşan Arıza dizisiyle de sevenleriyle buluşan Alican Turan hakkında tüm bilinmeyenler röportajımızda yer alıyor.

Ünlü estetik ve güzellik uzmanı yazarımız Songül Güney, Covid 19’a karşı evde kalanlar için cilt bakımı önerilerinde bulundu. İçeriği okuduğunuzda çok güzel tüyolar var.

Berkin’in Gözünden bölümünde yazarımız Berkin Tuncar, “2020 ve 10.yıl” adlı yazısında bugünlere hep beraber nasıl geldiğimizi ve 2020’nin içeriğini kaleme aldı.

Milli sporcu yazarımız Enes Ünal, yeni yıl sayımızda “Zihninizi güçlendirin” dedi. Özellikle zihin gelişimi için önerilerde bulunan yazarımızın tavsiyelerine kulak verin deriz.

Gezgin yazarlarımızdan Gezip Gelicez Hatice & Ertan, “Pandemi döneminde nasıl seyahat etmeliyiz?” dediler. Seyahat düşkünleri için çok güzel tüyolar içeriyor.

Tuginin Gözünden bölümünde yazarımız Tuğana Akyürek, “Psiko Onkoloji” adlı yazısında çok önemli bir röportajla sizlerle…” Psiko Onkoloji nedir?” diye merak edenler dikkatle okumanızı tavsiye ederiz.

10. YIL SAYIMIZI OKUMAK İÇİN EVOSLAYIN!

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2020, 18:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER