Ekim 2020

Türkiye'nin ilk dijital dergisi Evos Angels'ın Ekim 2020 Sayısıyla Sizlerle…

Ekim 2020

Evos Angels Ekim 2020 Sayısıyla Sizlerle…

Her sayımız bir diğerinden daha dopdolu içeriklere Evos severler için buluşuyor. Bu sayımızda 9 röportajla sizlerin huzuruna geliyoruz. Kim mi bu isimler?

Yıllarını tiyatro ve TV’ye adayan güzeller güzeli oyuncu Pelin Körmükçü kapak yıldızımız. Kendisi Ramo dizisiyle 7’den 70’e herkesi kendine hayran bırakıyor. Bugüne kadar kendisini hiç böyle yakından tanıma fırsatı bulamamışsınızdır. Eşsiz karelerle sizlerle…

İncir Ağacı dizisiyle sevenleriyle buluşan genç oyuncu Eda Elif Başlamışlı ile bugünlere nasıl geldiğini konuştuk. Fotoğraf çekimleri bir moda ikonu ambiyansı ile gerçekleştirildi. İçerikte bayılacağınız bir röportaj yer alıyor.

Ünlü Herbalist Recep Dağıstanlı ile bitkilerin büyülerini konuştuk. Sağlıklı yaşam için çok güzel tüyolarda bulundu. Kaçırılmayacak içerikleri dikkatle okuyun.

Sektörde emin adımlarla ilerleyen ve kaş kirpik bakımlarıyla büyük ses uyandıran Serap Çınar ayın iş kadını bölümümüzde yer alıyor. Yükseliş hikayesini okuduğunuzda bayılacaksınız.

Ankara’nın ünlü iş adamlarından Bordo Yapı yönetim kurulu başkanı İsmail Kartal ile başarı yolunu ve bu yolda nasıl ilerlediğini konuştuk. Büyük bir özveri ve azimle geçen bir hayat hikayesini okuduğunuzda gerçek başarının nasıl olduğunu anlayacaksınız.

Son dönemde herkesin dikkatini üstüne çeken ve şarkısı dillerden düşmeyen Oğuz Saral ile muhteşem bir çekim gerçekleştirdik. Kendisini daha yakından tanımak isteyenler için muhteşem bir röportaj sizlerle.

Uzun yıllardan bu yana birçok kişinin menajerliğini yapan Umut Sakallı ile çok özel konulara değindik. Menajerlik ve oyunculuk hakkında bilinmesi gerekenleri tek tek anlatan Sakallı çok önemli konulara değindi. Bizce noktalara dikkat etmeniz gerekiyor.

FashionArt yönetim kurulu başkanı Mesut Büyüksofuoğlu ilklere doymuyor. Yeni yapmış olduğu Dijital Studio ile herkeste merak uyandıran ve içeriklerini ilk kez anlatan Büyüksofuoğlu ile zirvenin nasıl olduğunu konuştuk.

DJ’likte büyük ses uyandıran İlyas Ekici ile başarı hikayesini konuştuk. DJ’lik yapmak isteyenlere büyük tavsiyeler burada yer alıyor. Kaçırılmayacak bir içerik.

Ünlü estetik ve güzellik uzmanı yazarımız Songül Güney, Güneş Lekesini kaleme aldı. Lekeler için tüyolara bayılacaksınız.

Berkin’in Gözünden bölümünde yazarımız Berkin Tuncar, “Pastırma Yazı” adlı yazısıyla ve muhteşem kareleriyle sevenleriyle buluşuyor.

Milli sporcu yazarımız Enes Ünal, Sağlıklı kilo nasıl alınır? adlı makalesiyle güzel ipuçlarına değindi. Kilo vermek kadar almanında sağlıklısı en başta geliyor.

Gezgin yazarlarımızdan Gezip Gelicez Hatice & Ertan, Corona günlerinde aşk adlı yazısında kendi düğünlerini kaleme aldılar. Kendilerine sonsuz mutluluklar dileriz.

Yeni yazarlarımızdan Tuğana Akyürek, Travma ve EMDR adlı yazısında psikolojinin en ince detaylarını anlattı. Çok dikkatlice okumanızı tavsiye ederiz.



EKİM 2020 SAYIMIZI OKUMAK İÇİN EVOSLAYIN!


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER