Eylül 2015

Beklenen Derginin Beklenen Sayısı Sizlerle! Evos Angels 2015 sayısı bomba gibi geliyor... Sizler için özel olarak çekimlerini gerçekleştirdiğimiz b

Eylül 2015

Beklenen Derginin Beklenen Sayısı Sizlerle!

Evos Angels 2015 sayısı bomba gibi geliyor... Sizler için özel olarak çekimlerini gerçekleştirdiğimiz bir çok ünlü sanatçı ve sektörünün başarılı isimleri bu sayıda bir araya geliyor...

Genç kızların sevgilisi, müzik dünyasının sevilen ismi yakışıklı sanatçı Gökhan Akar, hayranlarına seslendi! Son dönemin beğenilen sanatçılarından Gökhan Akar ile müzikle nasıl tanıştığından, dillere dolanan şarkılarından, özel hayatından ve çok değer verdiği hayranlarından konuştuk.

TV8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim 3.sezon yarışmacılarından güzel ve iddialı bir isim: Mihriban Akgül!

Yarışmanın dikkat çeken simalarından olan Mihriban Akgül ile çok keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Samimiyeti ve içtenliği ile kendine hayran bırakan Mihriban Akgül hakkında bilinmeyenler için Evoslayın.

Gökhan Akar hakkında merak ettiğiniz tüm soruların cevabı bu röportajda!

Güzelliğin yaratıcısı Elif Angi’den bu sayımıza özel Botox’a dair her şey!

Looking Sharp ile İnci Aslı Özel, sade ve mizahi tasarımlarıyla, çok çaba sarf etmeden rahat giyim tarzıyla da iyi görünmeyi başarabilen kitleye sesleniyor.

Saçlarınızı Eren Yılmaz’ın sihirli parmaklarına emanet etmeye ne dersiniz? Yetenekli kuaför Eren Yılmaz ile 2015-2016 saç modelleri ve renklerine dair konuştuk. Saç bakımı hakkında merak edilenler ve kuaförlük mesleğine Lunabet dair her şey için Evoslayın!

Usta fotoğrafçımız Berkin Tuncar, bu ayki köşesinde sizleri yine hayran kalacağınız bir serüvene dâhil ediyor…

Billur Felek, bu ayki sayımızda bambaşka bir konuyla karşınıza geliyor. Psikolojik yorumların sıklıkla bulunduğu ve sizi hayatınızı sorgulamaya çağıran yazısıyla farklı bir pencereden bakmanızı sağlıyor...

Çölyakla Yaşam Derneği kurucu başkanı ve kıdemli bir Çölyaklı olan Oya Özden, bu ayki yazısında gıda alerjileri olan çocuklardan bahsediyor.

Ağustosun tutkulu aşklarından, eylülün hüzünlü kapısına kadar aşka dair her ne varsa Emel Sayın'ın bu ayki yazısında var... Emel Sayın'ın duygusal yazısını okumak için Evoslayın!

Stil, danışmanlık ve yaşamın modasını dile getiren editörümüz Melisa Taner bu sayıda bir çok moda camiasının gözde markalarını en yalın haliyle kaleme aldı.

Berkin Tuncer’in gözünden Karaincir’e bakmaya ne dersiniz?

EYLÜL 2015 SAYIMIZI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ.
(ipad-iphone-android direk okuma)


dMAGS NETWORK'TE OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ.


Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2015, 19:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER