Eylül 2019

Evos Angels Eylül 2019 Sayısı ile Gümbür Gümbür Geliyor!

Eylül 2019

Eylül 2019 sayımız yine birbirinden değerli konuklarımızla birlikte sizlerin karşısında. Her sayımız bir diğerinden daha yoğun ve hit olarak 1 milyon okunma oranını geçmekte… Türkiye’nin ilk dijital dergisi Evos Angels okurlarına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Gelelim yeni sayımıza…

Kapak yıldızımız enerjisi, önerileri ve yazmış olduğu kitapları ile herkesi kendine hayran bırakan bir isim. Aşkım Kapışmak’ı hiç böyle görmemiştiniz. Onu seven tüm hayranları için kaçırılmayacak bir röportaj sizlerle…

Sosyal medyada tıklanma rekorları kıran bir isim Ayın Fenomeni bölümümüzde yer alıyor. Gizem Tan ile sosyal medyada nasıl ilerlediğini ve gelecek projelerini konuştuk.

Ayın doktoru bölümümüzde başarılı diş hekimi Buket Kılınç ile ağız ve diş sağlığının önemine değindik. Artık kimse diş hekimlerinden korkmayacak.

Basın ve iletişim danışmanı Tuğçe Keloğlu Ayın Başarı Öyküsü bölümümüzde sizlerle. Günümüzde ünlü olmak ve kalıcılık için nelerin gerekli olduğunu merak ediyorsanız tavsiyelerini dinlemenizi öneriyoruz.

Ünlü estetik ve güzellik uzmanı yazarımız Songül Güney Erzurumlu bu sayımızda Mide Botoksu’nu kaleme aldı. Özellikle yaptırmak isteyenler için muhteşem önerileri var.

Berkin’in Gözünden bölümünde yazarımız Berkin Tuncar “Eylül” adlı yazısıyla sonbaharın en güzel karelerini sizlere sunuyor.

Milli sporcu yazarımız Enes Ünal Spor ve Motivasyon hakkında çok güzel önerilerde bulundu. Takip edenler yine bayılacaklar.

Yurt dışı seyahat yazarımız Pınar Başakıncı bu sayımızda uzun seyahat ve uçuşlarda bakım hakkında okurlarımıza büyük tüyolar verdi. Seyahat etmeyi sevenler için okumanız şart.

Gezip Gelicez bölümünün yazarları Hatice & Ertan “Gökçeada” gezilerini en detaylı olarak kaleme aldılar. Gidecek olanlar için muhteşem öneriler sundular.

Yeni yazarlarımızdan Gülşah Sam Orhan “İnanç Turizmi” hakkında çok önemli konulara değindi. Özellikle okumanız gereken bir yazı dizesi…

Spor eğitmeni İbrahim Çoban “Egzersiz saati ve süresi ne kadar olmalı?” hakkında hiç bilmediğiniz antreman tüyolarını anlattı.

EYLÜL 2019 SAYIMIZI OKUMAK İÇİN EVOSLAYIN!

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER