Eylül 2020

SONBAHARIN İLK AYI OLAN EYLÜL 2020 SAYIMIZ SİZLERLE…

Eylül 2020

Uzun zamandır merakla beklediğiniz bir isim kapak yıldızımız… 28 yıllık meslek hayatında müzik, televizyon, eğlence ve sanat camiasında hatırı sayılır bir tecrübeye sahip olan ve pek çok ünlü ismin iletişim danışmanlığını yapıp, kitap yazarlığıyla da sayısız başarılara imza atan Özgür Aras’ı hiç bu kadar yakından tanımamışsınızdır. Röportajı okuduğunuzda bayılacağınız bir hikaye yer alıyor.

O çok küçük yaşlardan beri televizyonun en güzel gülümseyen ve en sevilen bir ismi. Son dönemde sosyal medyada anneliği ile herkesin ilgi odağı olan örnek anne olarak tanımlanan Damla Ersubaşı ile çok özel bir röportaj gerçekleştirdik. Muhteşem kareleri ve enerjisine hayran kalacaksınız.

Güzelliği, zarafeti ve eşsiz sesiyle herkesi büyüleyen Nihan Akın’a bugüne kadar sorulmayanları sorduk. Her söylediği şarkı ile bir başka hayata dokunan Nihan Akın gümbür gümbür gelen yeni şarkısını ve hakkında bilinmeyenlerini tüm sevenlerine anlattı.

Oyunculuk serüveninde emin adımlarla ilerleyen dizi ve sinemaların aranan yüzü Gizem Denizci ile tüm hikayesini konuştuk. Başarılı oyuncu bugüne kadar neler yaptığını ve nerelerden geldiğini yalın bir dille tüm Evos severlere anlattı.

Kemanı ile 7’den 70’e herkesi büyüleyen, televizyonun ve konserlerin en sevilen isimlerinden birisi konuğumuz… Kim mi? Nil Karataş ile bugüne kadar sorulmayanları sorduk. Sana Güvenmiyorum adlı yeni klibiyle yakıp kavuracak…

İşte Benim Stilim adlı yarışma programıyla kendine hayran bırakan Aleyna Eroğlu artık oyunculuk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Birçok dizi projelerinde yer alan ve yeni sinema filmi Tam Kafadan ile gelen oyuncu ile çok özel bir röportaj gerçekleştirdik.

Ünlü estetik ve güzellik uzmanı yazarımız Songül Güney, BB Glow Nedir? Adlı yeni yazısıyla sizlerle. Özellikle yaptırmak isteyenler için tavsiyelerini kaçırmamanızı öneririz.

Berkin’in Gözünden bölümünde yazarımız Berkin Tuncar, Perseid Meteor Yağmuru adlı yazısıyla sevenleriyle buluşuyor.

Milli sporcu yazarımız Enes Ünal, Supplementler ve Vitaminler hakkında bilinmeyenleri kaleme aldı.

Gezgin yazarlarımızdan Gezip Gelicez Hatice & Ertan, Olimpos Kamp gezi rehberiyle tüm detayları tek tek inceleyip Evos severlere anlattı. Kaçırılmayacak detaylar var.

Yeni yazarlarımızdan Tuğana Akyürek, Seyahat etmenin psikolojik faydalarını kaleme aldı. Sizlerde seyahat etmenin faydalarını merak ediyorsanız dikkatle okumanızı tavsiye ederiz.

OKUMAK İÇİN EVOSLAYIN!

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2020, 19:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER