Kasım 2016

Ekim 2016 sayımız 760.000 farklı ip tarafından okunarak bir rekora imza attı! Eee bu sayımızda bu rekorumuzu da kırmaya geliyoruz! Sebebi mi nedir? Bak

Kasım 2016

Ekim 2016 sayımız 760.000 farklı ip tarafından okunarak bir rekora imza attı! Eee bu sayımızda bu rekorumuzu da kırmaya geliyoruz! Sebebi mi nedir? Bakın bakalım bu sayımızda kimler varmış?

O son 6 ayın en çok konuşulan, en çok yazılan ismi... Her yerde okyanus, sen boğuldun derede! Şarkısıyla Türkiye'nin en popüler isimlerinin başında gelen ismi, kimden mi bahsediyoruz? Tabii ki de, Derya Uluğ! Derya Uluğ'un hiç bilmediğiniz yönleri ve huylarıyla hepsi bu röportajda!

Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonlarından Cansu Gündüz ile başarıya giden yolu konuştuk.

O on parmağında on marifet olan bir isim. Hem radyocu, hem söz yazarı, hem pr danışmanlığı yapan Habil Ceyhan, Evos Angels Kasım 2016 sayımızın erkek başarı Ultrabet öyküsünde sizlerle buluşuyor...

Ayın bayan başarı öyküsünde tanıdık bir sima yer alıyor, Kasım 2016 Evos Angels sayısında... Yeşim Salkım'ın kızı olan, başarılı sunucu ve kitap yazarı Gizem Salkım ile 2017 hedeflerini konuştuk.

Kasım 2016 sayımızda, Ayın iş kadını bölümünde son zamanlarda başarılarıyla sosyal medyada dikkat çeken Naciye Söylemez süslüyor.

Yazarımız Songül Güney Erzurumlu'nun "Motivasyonunu Arttır! Zayıflamaya Başla!" yazısıyla karşınızda.

Yazarımız Sevgi Şükran Karaoğlan ile Kasım olumlamalarıyla karşınızda.

Yazarımız Berkin Tuncar, Gezelim Görelim Kasım bölümünde Türkiye'nin incisi Bodrum'da düzenlenen Bodrum Cup 2016'yı sizler için özel olarak karelerine yansıttı.

Evos ailesine yeni eklenen, çiçeği burnunda yazarımız Hatice Demir "Yepyeni Bir Merhaba" adlı Kasım yazısıyla karşınızda...

EVOS ANGELS KASIM 2016 SAYISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

 

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2016, 10:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER