Kasım 2020

Türkiye’nin ilk dijital dergisi Evos Angels Kasım 2020 sayısında yine dopdolu içeriklerle sevenleriyle buluşuyor...

Kasım 2020

KASIM AYINDA EVOS BİR BAŞKA…

Uzun yıllarını bitkilere adayan yurt dışında ve Türkiye’de bitkilerin babası olarak adlandırılan ünlü herbalist Recep Dağıstanlı kapak yıldızımız olarak yer alıyor. Bitkilerin büyüsünü anlatan ve bitkilerin kullanımıyla ilgili önemli noktalara değinen Dağıstanlı’yı çok daha yakından tanıyacaksınız.
 

Ayın doktoru bölümümüzde güzel gülüşlerin tasarımcısı olan bir diş hekimi yer alıyor. Sosyetenin en gözde doktorlarından olan başarılı diş doktoru Sonay Gökhan ile çok özel bir röportaj gerçekleştirdik. Diş tasarımcılığı hikayesine bayılacaksınız…

Afilli Aşk, Çatı Katı Aşk ve Payitaht Abdülhamid dizilerinde rol alan güzeller güzeli Sinem Temiz bu sayımızda Ayın kadın oyuncusu bölümünde yer alıyor. Büyükada’da gerçekleştirilen çekimimizle kendisini daha yakından tanımanın büyüsüne kapılacaksınız.
 

Ayın erkek oyuncusu bölümümüzde Kocamın Ailesi, Kalbimdeki Deniz ve Ya İstiklal Ya Ölüm adlı dizilerin yakışıklı oyuncusu Denizhan Kınacıgil ile beraberiz. Oyunculuk serüvenini ve bu yolda nasıl ilerlediğini konuştuk. Muhteşem çekimi ile sizlerle…
 

Ünlü estetik ve güzellik uzmanı yazarımız Songül Güney, Karbon Peeling ile ilgili bilgiler verdi. Yaptırmak isteyenler için dikkat edilmesi gerekenleri iyi okuyun deriz.
 

Berkin’in Gözünden bölümünde yazarımız Berkin Tuncar, bu sayımızda “Bir Yıldırımın Hikayesini” kaleme aldı. Bayılacağınız yıldırım görüntüleriyle sizlerle…
 

Milli sporcu yazarımız Enes Ünal, “Bağışıklık sisteminizi güçlendirin” dedi. Son dönemlerde daha da çok dikkat edilmesi gerekenleri kaçırmadan okuyun deriz.
 

Gezgin yazarlarımızdan Gezip Gelicez Hatice & Ertan, “Karadeniz’in en güzel yaylaları” adlı yazılarında hem gezip hem de deneyimlerini Evos Severlere anlattı.
 

Tuğinin Gözünden bölümünde yazarımız Tuğana Akyürek, “Kendini fark et, mutlu ol!” yazısıyla çok güzel tüyolar verdi.


OKUMAK İÇİN EVOSLAYIN!

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2020, 18:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER