MART 2018

  Biliyoruz! Artık çok olduk! Ezber bozmakta, hiçbir yerde bulunmayan röportaj yapmakta üstümüze yok! Mart 2018 sayımız, çok konuşulacak bir

MART 2018

 

Biliyoruz! Artık çok olduk! Ezber bozmakta, hiçbir yerde bulunmayan röportaj yapmakta üstümüze yok! Mart 2018 sayımız, çok konuşulacak bir sayı olacak!

O Türkiye'nin en güzel kadınlarından biri... Yepyeni bir sound ile tüm severleriyle buluşacak olan Petek Dinçöz ile muhteşem bir moda çekimi gerçekleştirdik. Gözlerinize inanamayacağınız Mart 2018 kapak yıldızımızın röportajında bugüne kadar hiç duymadıklarınızı ve bilmediklerinizi sorduk.

Ayın başarı öyküsü bölümünde pazarda mandalina satarken bir günde tüm halkın gönlünü fetheden Vay Delikanlı Gönlüm adlı şarkısıyla Veysel Mutlu yer alıyor.

Yepyeni bir ses ve soluk, Türkiye'nin Rihanna'sı olacağı konuşulan genç şarkıcı Melodi ile gümbür gümbür bir röportaj sizlerle.

Türkiye'nin en çok ses getiren dizisi Söz'ün Şükran'ı Ebru Ünlü ile hem özel hayatını, hemde dizideki üstün oyunculuğu hakkında konuştuk. Ayın Oyuncusu bölümünde siz Evos severlerle...

Kısmetse Olur yarışmasıyla büyük bir popülarite toplayan Hazal Babalık, Ayın Güzeli bölümünde sizlerle...Yepyeni bir oluşumla yakında tüm severleri ile buluşmaya hazırlanıyor.

Sosyal medya'da en çok izlenilen Pelinsu karakteriyle 7'den 70'e herkesin sevgilisi olan Canvaynn ile gerçek hayatında neler yaptığını, nasıl fenomen olduğunu konuştuk. Ayın fenomeni bölümünü kaçırmayın deriz.

Uzman Estetisyen Songül Güney Erzurumlu Mart 2018 sayımızda Karbon Peeling'in faydalarını anlattı.

Yeni yazarlarımızdan başarılı sporcu Enes Ünal nasıl kilo verilir ve bunun için neler yapılmalıdır özel yazısıyla sizlerle.

Gezelim Görelim Mart sayımızda Berkin Tuncar,  MUĞLA 911 Arama Kurtarma Araştırma Derneği ile çalışmalarını anlattı.

 

EVOS ANGELS MART 2018 SAYISINI OKUMAK İÇİN EVOSLAYIN!

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2018, 22:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER