Mart 2019

Evos Angels Mart Sayısı Türkiye'yi Yerinden Oynatacak Röportajlar ve Haberlerle Sizlerle! Hiçbir yerde bulamayacağınız haberlerle, Evos'un farkını bir

Mart 2019

Evos Angels Mart Sayısı Türkiye'yi Yerinden Oynatacak Röportajlar ve Haberlerle Sizlerle! Hiçbir yerde bulamayacağınız haberlerle, Evos'un farkını bir kez daha göreceksiniz!

Bahar ayının ilk sayısında uzun zamandır severek izlediğiniz bir isim kapak yıldızımız. Avlu dizisinin güzeller güzeli oyuncusu Nursel Köse bugüne kadar hiç görülmemiş kareler ve röportajıyla sevenlerinin sorularını yanıtladı. Onu hiç böyle görmediniz...


Sosyal medyanın en çok takip edilen ve en çok sevilen ismi Başak Karahan ayın influencer’ı bölümünde sosyal medya ile nasıl tanıştığını anlattı.


Muhteşem sesi ve güzelliğiyle herkesi büyüleyen Gülden Mutlu ayın müzisyeni bölümünde yeni şarkısının hikayesini anlattı.


Asi ve Mavi dizisiyle muhteşem bir oyunculuk sergileyen Alayça Öztürk Gidişoğlu oyunculukla ilgili çok güzel tüyolar verdi. Kaçırılmayacak bilgiler ve röportajına bayılacaksınız.


Ayın başarı öyküsü bölümümüzde Gülşah Sam Orhan Helpa Akademi ile nasıl bir yolda ilerlediğini ve başarısının anahtarını dile getirdi.


Güzellik uzmanı yazarımız Songül Güney Erzurumlu İğnesiz Mezoterapiyi kaleme aldı.



Milli sporcu yazarımız Enes Ünal bahar ayında yağlarından kurtulmak isteyenlere çok özel bir içerik hazırladı. Dikkatle okumanızı tavsiye ediyoruz.


Ünlü gezgin yazarlarımızdan Pınar Başakıncı bu sayımızda Bali serüvenini tüm detaylarıyla anlattı. Gitmek isteyenler için çok güzel içerikler yer alıyor.


Ünlü fotoğraf sanatçısı yazarımız Berkin Tuncar “Berkin’in Gözünden ”adlı köşesinde hepimizin en sevdiği Yıldız Kayması karelerine yer verdi. İçeriği kaçırılmayacak detaylarla dolu…


 

EVOS ANGELS MART 2019 SAYIMIZI OKUMAK İÇİN EVOSLAYIN!

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2019, 19:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER