Mart 2021

Türkiye'nin İlk Dijital Dergisi Evos Angels'ın Mart 2021 Sayısını Okumaya Hazır Mısınız?

Mart 2021

İlkbaharın İlk Sayısı Sizlerle…

Mart 2021 sayımız tamı tamına 10 özel röportajla sevdikleriyle buluşuyor… Bomba gibi bir sayı siz Evos Severlerle.

Kapak yıldızımız ünlü oyuncu ve tiyatrocu Özgün Çoban… Enerjisi ve sinerjisiyle muhteşem gerçekleştirilen çekimlerimize hayran kalacaksınız. Çoban ile bugüne kadar konuşulmayan ne varsa konuştuk. Bomba gibi bir röportaj sizlerle…

Sosyal medyada büyük ilgi gören otopark.com sahibi Sinan Koç ile araba dünyasına değindik.

Survivor 2020’nin sevilen yarışmacısı Babuş, namı diğer Ardahan Özkanbaş’ı hiç böyle görmediniz. Samimiyeti ve güler yüzüyle huzurlarınızda.

Sosyal medyanın içerik üreticiliğinde büyük ivme kateden Halil İbrahim Göker ile tüm hayatını kaleme aldık. Bayılacağınız içerikler sizlerle.

Survivor 2018 yarışmacılarından Ramazan Kalyoncu’nun ilginç serüvenine değindik. Şimdilerde oyunculukta dikkat çeken ismi en net bu şekilde tanıyabilirsiniz.

Son dönemde isminden oldukça çok bahsettiren bir oyuncu güzelimiz bu sayımızda sizlerle. Blu TV’de “Sokağın Çocukları” dizisinin güzeller güzeli oyuncusu Sultan Sarohan hakkında tüm bilinmeyenler sizlerle.

Ödüllere doymayan başarılı bir isim ayın iş kadını bölümümüzde yer alıyor. Yapmış olduğu “Kişisel Gelişim Koç’luğu”ve Helpa Akademi kurucusu Gülşah Sam ile çok özel.

“Arka Sokaklar” dizisinin başarılı oyuncusu Gizem Terzi’yi hiç böyle görmediniz. Başarılı oyunculuğu ile herkesi büyüleyen Terzi, hakkında tüm hikayesini okuduğunuzda bir kez daha hayran kalacaksınız.

TV100 ekranlarının başarılı sunucusu Rüya Coriç ile çok çok özel bir çekim gerçekleştirdik. Kendisini hiç bu kadar yakından tanıdığınızı sanmıyoruz.

Son dönemde modeller arasında hızlı bir şekilde sivrilen yakışıklı model “Burak Tekin” ile modelliğe dair olan tüm hayatını kaleme aldık.

Ünlü estetik ve güzellik uzmanı yazarımız Songül Güney, Kolajen Aşısı hakkında bilgi verdi.

Berkin’in Gözünden bölümünde yazarımız Berkin Tuncar, Dünya Mutluluk Günü’nü anlattı. İçerikteki karelere bayılacaksınız.

Milli sporcu yazarımız Enes Ünal, Sporun insan psikolojisine faydası adlı yazısıyla sizlerle buluşuyor.

Gezgin yazarlarımızdan Gezip Gelicez Hatice & Ertan, Ukiyo havuzda barbekü keyfini tanıttı. Yurt dışı sanacağınız bir mekan sizlerle…

Tuginin Gözünden bölümünde yazarımız Tuğana Akyürek, Aşkın Nörobiyolojisi ile aşkın oluşumunu dile getirdi.

Anne ve bebek bölümü yazarımız Özlem Gökçe, Sütüm bebeğime yetiyor dedi. Annelerin kaçırmaması gereken bir yazı dizesi.

Yeni yazarlarımızdan Gülay Öztürk Karadağ, Life Style bölümünde Cildi güzelleştirmenin püf noktalarını kaleme aldı. Cilt güzelliğine düşkünler bir göz atın deriz.


MART 2021 SAYIMIZ İÇİN EVOSLAYIN!

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2021, 19:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER